McIntosh MTI100: neotřelý gramofon s technologií Bluetooth

vydáno 25. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Bluetooth, gramofon, McIntosh MTI100, vakuový předzesilovač

Nový gramofon McIntosh MTI100, který stojí astronomických 7 500 liber (223 tisíc korun), stírá hranice mezi analogovým a digitálním více než jakýkoliv jiný gramofon, který jsme doposud viděli.

Přehrávání vinylů novinka s povedeným designem kombinuje s integrovanými zesilovacími a reproduktorovými výstupy, a tak přímo do ní můžete zapojit reproduktory, podobně jako u levnějšího modelu Pro-Ject Juke Box E, který se dočkal četných ocenění.

K dispozici máme připojení prostřednictvím technologie Bluetooth, jakož i několik analogových (3,5mm) a digitálních (koaxiální, optický) vstupů pro připojení jakéhokoliv zdroje. Kromě výstupu na stereo reproduktory na gramofonu McIntosh MTI100 nalezneme také výstupy pro subwoofer i sluchátka, do kterých zvuk proudí přes sluchátkový zesilovač High Drive vlastní výroby.

Předzesilovač se dvěma vakuovými trubicemi 12AX7 je oddělen od odstíněného phono předzesilovače a zkombinován s výkonným zesilovačem třídy D s 80 watty na kanál (do 4 ohmů) nebo 50 watty na kanál (do 8 ohmů).

Robustní konstrukce modelu MTI100 má hmotnost 3,18 kg a talíř i rameno přenosky jsou postaveny ze strojově zpracovaného hliníku. Samozřejmostí jsou i technologie pro absorpci vibrací.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře