Matrix ve vysokém rozlišení - teaser

vydáno 10. 5. 2007 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: film, HD DVD, Matrix, teaser, Warner

The Matrix - Mr. Smith

O tom, že společnost Warner Home Video vydá kultovní sci-fi trilogii Matrix ve vysokém rozlišení, jsem už psal. Oba balíky, čtyřdisková The Complete Matrix Trilogy i obludná The Ultimate Matrix Collection (s pětatřiceti hodinami bonusů!), budou pro americký trh k dispozici 22. května zatím pouze na HD DVD (Blu-ray je v plánu do konce roku).

Na propagačním webu HD DVD Fóra The Look And Sound Perfect se už objevil první, čtyřicetisekundový teaser. Protože je celá stránka ve flashi, což je (nejen pro tyto případy) opravdu strašlivá technologie, musíte se k videu proklikat – navigace Video Gallery v pravém sloupci.

Objevily se už i podrobnosti o technickém provedení disků – filmy budou samozřejmě v rozlišení 1080p, bonusové materiály pak v 480i nebo 480p, což je „klasické“ rozlišení, známé z DVD. Přítomnost zvukové stopy Dolby TrueHD potěší asi jenom majitele příslušně vybavené aparatury, podstatné ale je, že se jedná o to nejkvalitnější možné ozvučení, kterého se filmům mohlo dostat. Titulky jsou samozřejmě pouze anglické, francouzské a španělské.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře