Masaharu Suzuura jmenován výkonným ředitelem společnosti Sharp

vydáno 1. 6. 2010 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Ze světa

Tagy: Masaharu Suzuura, Sharp, Yoshitaka Tamura

SHARP - logo

…pro střední a východní Evropu.

Od 1. června, podle obvyklé rotační praxe, Masaharu Suzuura nahradí Yoshitaku Tamuru ve funkci výkonného ředitele ve společnosti Sharp Electronics pro oblast střední a východní Evropy a bude sídlit v rakouské Vídni. Na této pozici bude Suzuura zodpovědný za kompletní portfolio produktů společnosti Sharp ve střední a východní Evropě, včetně spotřební elektroniky, domácích spotřebičů a kancelářské techniky.

48letý Japonec pracuje pro společnost Sharp od roku 1985. Na své předchozí pozici byl jako výkonný viceprezident Sharpu pro spotřební elektroniku zodpovědný za dohled nad celkovou organizací prodeje a marketingu společnosti Sharp v Evropě.

Masaharu Suzuura

Ještě dříve byl v roce 2005 jmenován zástupcem generálního manažera divize zodpovědného za maloobchodní prodej v Rakousku a Německu se sídlem v Hamburku. Předtím byl rámci společnosti Sharp na nejrůznějších pozicích v USA a Japonsku.

„S více než 30 procenty podílu v roce 2009 na celkových obchodních výsledcích Sharpu v zámoří je Evropa pro naši společnost jedním z nejdůležitějších trhů, a střední a východní Evropa je jeden z nejdynamičtěji se rozvíjejících se regionů na evropském trhu. Mým cílem je dále rozvíjet a posilovat naši pozici na trhu se spotřební elektronikou, jako jsou LCD televize a domácí spotřebiče, a stejně tak s kancelářskou technikou,“ říká nově jmenovaný ředitel.

„Díky velké dynamice této ekonomické oblasti charakterizované silným růstem je velmi důležité pružně reagovat na velmi rychle měnící se požadavky zákazníků. Budeme pokračovat v rozvoji společnosti tak, abychom byli schopni ještě lépe, rychleji a efektivněji uspokojovat požadavky našich klientů na východoevropských trzích,“ dodal Suzuura.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře