Marshall přináší nové Bluetooth reproduktory i bezdrátová sluchátka

vydáno 12. 10. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Acton II Bluetooth, bezdrátové reproduktory, Marshall, Minor II, sluchátka, Stanmore II Bluetooth, Woburn II Bluetooth

Společnost Marshall obnovila řadu svých Bluetooth reproduktorů, v níž jsou nyní dostupné tři nové modely.

Konkrétně se jedná o reproduktory Acton II Bluetooth za 219 liber (6 440 Kč); Stanmore II Bluetooth za 299 liber (8 800 Kč); a Woburn II Bluetooth za 439 liber (12 900 Kč). Všechny modely si zachovají svůj tradiční vzhled kytarových zesilovačů, ale tentokrát budou využívat kodek Bluetooth ve verzi 5.0 a budou těžit z vylepšeného DSP (digitálního zpracování signálu). Díky tomu je zlepšena i komprese dynamického pásma pro lepší výkon nezávisle na tom, jak hlasitá je hudba, kterou přehráváte.

Acton II Bluetooth je nejmenší z řady se dvěma výškovými a jedním kombinovaným středovým/basovým měničem, z nichž každý je řízen dedikovaným zesilovačem třídy D. Stanmore II Bluetooth je o něco výkonnější s výkonem 80 wattů, zatímco Woburn II Bluetooth má výstup o hodnotě až 110 wattů; oba jsou vybaveny dvěma tweetery a 5,25palcovým měničem střed/bas.

Dva reproduktory z řady mohou být spárovány, aby přehrávaly hudbu současně nebo jako stereo dvojice. Toho je však možné dosáhnout jen skrze Bluetooth, nikoliv skrze Wi-Fi jako u Sonosu a Bluesoundu nebo u multiroom verzí Actonu, Stanmoru a Woburnu od Marshallu. Oba reproduktory tak musejí být umístěny do deseti metrů od zdrojového zařízení.

Kromě toho Marshall uvedl aktualizovanou variantu svých prvních sluchátek, která představil už v roce 2011. Zcela nová sluchátka Minor II (120 liber; 3 500 Kč) disponují aptX Bluetooth a zvládají až 12 hodin přehrávání na jedno nabití. Lze je také rychle nabíjet, což znamená, že po 20 minutách nabíjení se dočkáte dvou hodin přehrávání. Za dvě hodiny pak baterii nabijete naplno.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře