Marantz UD9004 - další Blu-ray high-end na obzoru

vydáno 16. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Přehrávače

Tagy: BD-Live, BD8002, Blu-ray, BonusView, Denon, DVD, DVD-A1UD, Marantz, přehrávač, RS-232C, SACD, SD, Silicon Optix Realta, UD9004

Marantz - logo

Výběr Blu-ray přehrávačů se za poslední dva roky znatelně rozšířil. Svůj ideál si dnes vybere jak běžný uživatel, který si chce vysoké rozlišení třeba jen vyzkoušet, tak pokročilý příznivec kvalitnějších a patřičně drahých komponent. Něco pro ty nejbohatší teď bude nabízet i Marantz.

Marantz už před rokem uvedl na americkém trhu slušně vybavený model BD8002 s cenou asi 40000 korun ($2100). Teď přichází s vylepšeným nástupcem UD9004, který už je dostupný v Japonsku a do Evropy se dostane v průběhu srpna.

Blu-ray přehrávač Marantz UD9004 má téměř všechno, co by měl ve své cenové kategorii mít: poradí si s Blu-ray disky, DVD i SACD (nezvládne ale DVD-Audio), 14bitový video DAC, 10bitový video procesor Silicon Optix Realta, čtečku SD karet, sériový port RS-232C pro vzdálené ovládání, oddělené audio, video a napájecí obvody, speciální konstrukci pro eliminaci mechanických vibrací, umí BonusViewBD-Live… A samozřejmě špičkovou elektroniku, která ke značce Marantz prostě patří.

Marantz UD9004

Devatenáctikilový „tank“, nabízený pouze v černé barvě, se technickými specifikacemi nápadně podobá nedávno představenému modelu Denon DVD-A1UD. Je ovšem ještě dražsí, evropská cena UD9004 by měla být neuvěřitelných £5500, tedy více než 150000 korun.

Marantz UD9004 asi nebude běžně k nalezení v každém druhém obýváku, každý výrobek si ale najde svého kupce. Pokud jím budete třeba právě vy, ozvěte se nám. Vyfotíme si vás na redakční nástěnku.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře