Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad Max a prodloužený Rambo

vydáno 16. 7. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 5 komentářů

Tagy: Batman, Batman Begins, Batman Returns, Batman se vrací, Batman začíná, Blu-ray, film, Incredible Burt Wonderstone, Jack a obři, Jack The Giant Slayer, Kouzelníci, který se směje, Magic Box, Muž, Příběh mého syna, Rambo 4, Rambo: Do pekla a zpět, SteelBook, Temný rytíř, The Dark Knight

Po červenci, který byl ze stranu Magic Boxu na Blu-ray poměrně slabý, přichází srpen, ve kterém se stavidla vysokého rozlišení zase otevřou naplno a přinesou hned několik výborných titulů.

Vše odstartuje 7. srpen, na kdy se chystá uvedení dlouho slibovaných steelbooků všech kvalitních Batmanů. Čekají nás tak nolanovky Batman začíná (recenze) a Temný rytíř (recenze), i Burtonovy pecky Batman a Batman se vrací (všechny za nepříliš lidových 599 korun). Z novinek se potom na domácích nosičích představí nedoceněný, ale velmi příjemný pohádkový blockbuster Jack a obři režiséra Bryana Singera, jenž bude k sehnání jak ve 2D (499 korun), tak ve 3D (599 korun). Screenshoty zahraniční edice slibují hodně.

Jack a obři

O týden později přijdou na řadu dva méně známé kousky. Na Blu-ray totiž dorazí drama s Penélope Cruz a Emilem Hirschem Příběh mého syna a další adaptace knih Victora Huga Muž, který se směje. Obojí za cenu 499 korun.

Týden od 21. srpna následně přinese průměrný thriller Pokoj 1408 (399 korun), podprůměrnou komedii s Jimem Carreym Kouzelníci (499 korun) a očekávanou trilogii Šíleného Maxe, která za cenu necelých 1200 korun dorazí i v omezeném počtu 800 kusů pro ČR a Slovensko v pohledném kanystru.

Rambo: Do pekla a zpět

A od 28. srpna se dočkáme nápravy jedné staré křivdy, když si budeme konečně moci koupit neořezanou a prodlouženou verzi čtvrtého Ramba (recenze britské verze, která by měla kvalitativně odpovídat české edici. Nabídku potom doplní ještě novinka Rennyho Harlina Záhada Hory mrtvých, jež se však podle ohlasů vůbec nepovedla a režiséra Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2 (a Ostrova hrdlřezů) tak zřejmě zpět na výsluní nevystřelí.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad ...

Vložil Martin (bez ověření), 16. Červenec 2013 - 22:59

Obrázek uživatele Martin

No, teda upřímně – to je nabídka za všechny prachy.

Re: Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad ...

Vložil th0ca (bez ověření), 17. Červenec 2013 - 10:23

Obrázek uživatele th0ca

tak aspon clovek usetri na jiny filmy, ja sam miluju doby, kdy se nemusim premahat a premlouvat k tomu, ze tenhle a tenhle a tenhle film opravdu nepotrebuju kupovat :D

Re: Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad ...

Vložil Jenda (bez ověření), 17. Červenec 2013 - 12:10

Obrázek uživatele Jenda

Proč radši nevznikne nějaká rozumná služba na streamování HD videa pro ČR? Něco jako Netflix…velmi rád si za takový film za přehrání zaplatím třeba 5EUR. Ale kupovat BD po 600,–-/ks? Pak ať se nediví, že lidi radši stahují BD ripy (které jsou pro normálního smrtelníka vetšinou shodné s originál BD. Ne skutečně většina lidí nepozná rozdíl mezi 30 mbit a 15 mbit tokem :D).. Přitom alespoň z mého okolí všichni by bez diskuse zřídili account a vesele platili. Třeba u her už to pochopili a takový Steam nebo Origin vesele kvete. Proč to jde u her a ne u filmového průmyslu?

Re: Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad ...

Vložil Martin (bez ověření), 17. Červenec 2013 - 14:42

Obrázek uživatele Martin

Protože jim to takhle vyhovoje, většina blockbusterů je beztak zaplacena dřív, než klapne první klapka.

Re: Magic Box a srpnový Blu-ray: Batmani a obři vs. Mad ...

Vložil KURO (bez ověření), 17. Červenec 2013 - 16:39

Obrázek uživatele KURO

Dufam, ze to bude konecne ta ‚idealna‘ verzia: 2,35:1, 7.1 HD MA, extended cut