Limitka roku: Godzilla má luxusní futurepak

vydáno 23. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, Futurepak, Godzilla

Abych pravdu řekl, při přímém souboji „steelbook vs. futurepak“ bych vždy sáhl po první variantě, která se mi jednoduše líbí více a přijde mi i výrazně bytelnější. Na druhou stranu při pohledu na futurepak nové Godzilly mám poprvé pocit, že podobné balení má při určitém uchopení tvůrců smysl.

Godzilla totiž dostala v podstatě unikátní koncept: embos přechází z přední strany na zadní v podobě vytlačeného ocasu jaderného monstra. Zároveň byly podobně zvýrazněny i budovy, čímž celé balení získává na plasticitě a z hlediska efektnosti silně natrhává pozadí v podstatě všem limitovaným edicím, které jsme nejen v letošním roce v ranku plechových přebalů viděli.

Při řazení do poličky má člověk samozřejmě trochu problém, neboť je futurepak kvůli vytlačení boků výrazně náchylnější na poškrábání. Ale ruku na srdce, tohle je kousek, který si Blu-ray sběratel rád vystaví někde bokem.

A běžný spotřebitel, kterého podobné „blbiny“ nezajímají? Ten se může obrátit na plastový amaray. Byla by to ale škoda. I při vyšší ceně si tohle balení zaslouží pozornost. I proto, že za řeč rozhodně stojí i vnitřek balení, který je – podobně jako vnější strana – extrémním způsobem cool.

Godzilla
Godzilla
Godzilla
Godzilla
Godzilla
Godzilla
Godzilla
Godzilla

Filmgame.cz Blu-ray futurepak filmu Godzilla poskytl obchod Filmgame.cz. Děkujeme!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: Limitka roku: Godzilla má luxusní futurepak

Vložil Ferry Sally (bez ověření), 24. Říjen 2014 - 0:20

Obrázek uživatele Ferry Sally

Dobrý den. FUTURESHIT je opravdu COOL – A co ta „PŘEKRÁSNÁ“ boční strana s „NÁDHERNÝMI PANTY“ , to je opravdu OZDOBA ZA VŠECHNY PRACHY – DĚKUJI OPRAVDU NECHCI!!!! To ani nemluvím o přiblblém scénáři tohoto filmu – tak asi pro žáky páté třídy pomocné školy!
Ferry Sally.