LG má projektor s ultrakrátkou projekční vzdáleností

vydáno 29. 8. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Projektory

Tagy: Full HD, HD, IFA 2017, LG MiniBeam, LG ProBeam, projektor

Společnost LG se na veletrhu IFA v Berlíně chystá představit projektor ProBeam, který dokáže zobrazit 100palcový obraz ze vzdálenosti pouhých 12 centimetrů.

Ultrakrátká projekční vzdálenost (ultra-short throw) tak dostává nový rozměr. Pokud jde o další specifikace, jedná se o Full HD laserový projektor, který disponuje horizontální i vertikální korekcí obrazu i jasem 1 500 lumenů (což je 1,5násobek jasu z předchozí generace ultra-short throw projektorů značky). K dispozici je taktéž kontrastní poměr 1 500 000:1, což umožňuje fungování i ve velice jasných světelných podmínkách. Díky chytré platformě webOS od LG mohou uživatelé přistupovat ke službám pro streamování videa, jako je například Netflix.

ProBeam však není jediným projektorem, který se LG chystá uvést na IFA. Tím dalším je model MiniBeam HD, který je bezdrátový a může být nakloněn o 70 stupňů, aby mohl promítat obraz na stěnu či strop bez použití stativu. Novinka má baterii s kapacitou 9 000 mAh a zvládne tak na jedno nabití běžet až čtyři hodiny – hravě tak stihnete většinu filmů.

Zdroj: What Hi-Fi

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře