LG M62 - LCD televize a monitor v jednom

vydáno 11. 11. 2009 | autor LG Czech | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Monitory

Tagy: HDTV, LCD, LG, LG Bright, M62, monitor, televizor

LG - Life's Good - logo

Ideální „2v1“ varianta pro domácí pracovnu nebo dětský pokoj šetří peníze i místo

Nová řada displejů M62 od LG je televizí a počítačovým monitorem v jednom. Tento designově povedený všeuměl je ideální volbou do dětských pokojů nebo domácích pracoven. Dvě funkce v jednom zařízení od LG šetří nejen místo, ale také peníze.

Novinka od LG je jako stvořená pro sledování TV programů, filmů z DVD nebo Blu-ray, připojení herních konzolí nebo prohlížení digitálních fotografií. Rád stojí tam, kde může poutat pozornost svou elegantní linií a lesklým povrchem. Také vypínačům a dalším ovládacím prvkům věnovali designéři LG maximální pozornost: zmizí, pokud se nepoužívají.

Po připojení k počítači se z M62 stává vynikající monitor, s nímž zvládnete vše od běžné práce až po náročné multimediální aplikace. Vysoce kvalitní vestavěné reproduktory a vstupní audio konektory z něho dělají zároveň dokonalý audio hi-fi systém.

LCD monitor LG řady M62

S funkcí LG Bright poskytuje M62 skvělý obraz v jakémkoliv prostředí a při prohlížení jakéhokoliv obsahu. Speciální funkce nepřetržitě analyzuje okolní osvětlení v místnosti i obsah na obrazovce a upravuje podle toho podsvícení a nastavení obrazu. Poskytne tak kvalitnější zážitek ze sledování, snižuje spotřebu energie a šetří divákovy oči.

Nabídka úhlopříček vyhoví jak tomu, kdo se snaží ušetřit každý centimetr, i tomu, který si může dovolit velkorysost. Konkrétně 20, 22 a 23 palců.

Cena začíná na necelých šesti tisíc korunách.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře