Letní snímky s fotoaparátem Samsung WP10 - i pod vodou!

vydáno 27. 5. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: 720p, fotoaparát, LCD, Samsung, Smart Auto, TFT, WP10

Samsung logo

Společnost Samsung uvádí hit letošního léta – nový voděodolný fotoaparát WP10, se kterým si můžete užít spoustu zábavy ve vodě i na suchu.

Ať už se chystáte na dovolenou k moři či ji hodláte strávit doma u bazénu nebo u rybníka na chalupě, nezapomeňte si s sebou přibalit tento velmi povedený kousek. Nový fotoaparát Samsung WP10 totiž dokáže pořídit krásné snímky dětí dovádějících v bazénu i hejna barevných ryb v moři. Navíc vám nezabere téměř žádné místo, jelikož jeho tloušťka je pouze 0,78 palce!

Tento báječný společník na cesty i domácí radovánky navíc díky svému výjimečně dobrému výkonu za zhoršených světelných podmínek umí pořizovat krásné snímky i v hloubce až 3 m pod vodou.

Zahlédli jste něco v hloubce pod hladinou? Podívejte se skrz hledáček! Ke všem svým výjimečným vlastnostem totiž WP10 navíc přidává i objektiv s dostačujícím 5× optickým vnitřním zoomem doplněným o digitální stabilizátor obrazu k odstranění neostrostí. Své obrázky si pak budete moci prohlédnout a pracovat s nimi na jasném 2,7" TFT-LCD displeji.

Digitální fotoaparát Samsung WP10

Pokud vám nestačí pouze krásně fotografie, můžete určitě využít i funkce nahrávání videozáznamů v impozantním HD rozlišení 720p, a to samozřejmě jak nad vodní hladinou, tak i pod ní.

Pro naprostou snadnost jeho používání je vybaven také funkcí rozpoznání scény Smart Auto, která upraví nastavení videa a fotografií pro dosažení co možná nejlepšího výsledku. Díky těmto funkcím vám stačí jen namířit a zmáčknout spoušť, takže stihnete zachytit i tu nejrychlejší rybičku.

Doporučená MOC včetně DPH: 4490,– Kč

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře