Kultovní Rocky Horror Picture Show míří na Blu-ray!

vydáno 27. 8. 2010 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, BonusView, DTS-HD Master Audio, film, Picture-in-Picture, PIP, Rocky Horror Picture Show, The Rocky Horror Picture Show

A sluší se dodat, že v plné parádě. Studio 20th Century Fox pokračuje ve vydávání svého zlatého fondu a tentokrát by se mělo jednat o release, jenž bude dělat Blu-ray diskům výhradně dobré jméno.

Kultovka Rocky Horror Picture Show (The Rocky Horror Picture Show, FDb.cz), vyprávějící o ztraceném páru, který se stane svědkem bizarní travesti show pro návštěvníky z planety Transsexual, totiž ke svému pětatřicetiletému výročí prošla kompletním restauračním procesem zahrnujícím i nový master z původního negativu.

Pochlubí se však i epickým osmikanálovým audiem (DTS-HD Master Audio) a v neposlední řadě zahrne svého majitele širokým spektrem bonusových materiálů, mezi nimiž nebudou chybět lahůdky jako audiokomentář režiséra, Picture-in-Picture, dosud neviděné dokumenty o natáčení a samozřejmě také vystřižené a alternativní scény, či povinné fotogalerie.

Rocky Horror Picture Show (The Rocky Horror Picture Show, 1975)

V USA zamíří Blu-ray do obchodů již 19. října (zřejmě s regionálním kódováním pro region A, USA), a to po vzoru Warner Bros. v luxusním „knižním“ balení, obsahujícím vyjma samotného disku rovněž dvacet čtyři stran exkluzivních fotek Micka Rocka, jenž stál během své fotografické kariéry za spoustu ikonických snímků rock'n'rollových hvězd.

Rocky Horror Picture Show / The Rocky Horror Picture Show (1975)

Kuriózní parodie na béčkové horrory s trochou sci-fi a rockové muziky, která vznikla podle úspěšného britského muzikálu. Film i muzikál se záhy po uvedení staly kultovním hitem.

Je to taková erotická noční můra, která neuznává žádné hranice. Mladý pár Janet (Susan Sarandon) a Brad (Barry Bostwick) se ztratí na silnici v dešti a narazí do kostela doktora Frank-A-Furtera (Tim Curry) – transvestity, který zrovna pořádá výroční shromáždění návštěvníků z planety Transsexual galaxie Transylvania.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře