Kukuřičné děti budou sklízet i na Blu-ray

vydáno 31. 3. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Anchor Bay, Blu-ray, Children of the Corn, Dolby TrueHD, film, Kukuřičné děti, MPEG-4 AVC

Kukuřičné děti (Children of the Corn, 1984)

Osmdesátá léta přála béčkovým hororům, to je bez debaty. Některé z nich se staly kultem a dočkaly se mnoha nastavovaných pokračování – a to je právě případ úplně první filmové adaptace povídky krále hororu Stephena Kinga. Kukuřičné děti (Children of the Corn, FDb.cz) se pro svoje nesporné brakové „kvality“ těší mezi určitou skupinou filmových diváků velké oblibě (což se nedá říct o žádném z mnoha sequelů).

Film vydává na Blu-ray 28. července (region A) ve výroční pětadvacetileté edici společnost Anchor Bay. Remasterovaný obraz bude ve formátu MPEG-4 AVC, zvuk můžeme očekávat Dolby TrueHD 5.1. Kromě toho bude disk vybaven audiokomentářem režiséra a herců, třemi novými HD dokumenty (It Was The Eighties!, Stephen King on a Shoestring a Welcome to Gatlin: The Sights and Sounds of Children of the Corn), dokumentem o vzniku filmu, trailery, fotogaleriemi, storyboardem a dalšími bonusy.

Jedinou neznámou tak zůstává regionální kódování Blu-ray disku, Anchor Bay totiž některé své tituly zamyká pro region A a další ne. Necháme se tedy překvapit. O české jazykové podpoře pak nemá vůbec smysl uvažovat.

Kukuřičné děti (1984)

Izák přichází spolu se svým otcem kazatelem do města Gatlin v Nebrasce. Brzy začne být spolu s dalšími dětmi posedlý vyvražďováním dospělých, což jim přikázal nikdy neviděný Ten, který kráčí mezi řádky (kukuřice).

Kukuřičné děti (Children of the Corn, 1984)

Po třech letech se do městečka vydává mladý pár (Peter Horton a Linda Hamilton), který má za úkol napsat o záhadných vraždách reportáž. Zpustlý a opuštěný Gatlin jim brzy ukáže svou pravou tvář, oba jsou chyceni posedlými dětmi a mají jen malou šanci na přežití…

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře