Kompletní náhledy balení ke Království nebeskému, včetně pošetky pro steelbook

vydáno 24. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, Kingdom of Heaven, Království nebeské

Království nebeské bohužel ani napodruhé nedorazí v plnohodnotné edici, u níž by nechyběla rozšířená verze i s českou lokalizací. V tuto chvíli je však důležité, že se rozšířená verze filmu (byť bez češtiny) na tuzemském trhu vůbec objeví. Pravdou totiž je, že Bontonfilm dle našich informací neměl při rozhodování o konfiguraci výrazný vliv a v podstatě dostal několik týdnů před vydáním dvě možnosti – buď vydat pouze kinoverzi (opět), i když tentokrát i s bonusy. Anebo film nevydat vůbec. Nakonec došlo na žádost distributora alespoň k vytvoření třídiskové verze, která počítá s kinoverzí (s češtinou), rozšířenou verzí (pouze v angličtině) a extra bonusovým diskem, který bude v případě steelbooku umístěn v papírové pošetce a v případě plastového amaraye přímo v úchytce uvnitř krabičky.

Jak budou pošetka a jednotlivé edice vypadat? To se nyní můžete podívat na vlastní oči. Až budeme mít jednotlivá vydání (především steelbook) v rukách, samozřejmě vše ještě jednou zdokumentujeme naživo.

3BD – AMARAY: Království nebeské (3BD amaray)

3BD – STEELBOOK: Království nebeské (Blu-ray steelbook)

Království nebeské (Blu-ray steelbook)

POŠETKA (součást steelbooku, s bonusovým diskem):

Království nebeské (pošetka pro Steelbook)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Kompletní náhledy balení ke Království nebeskému, ...

Vložil Martin (bez ověření), 31. Říjen 2014 - 21:00

Obrázek uživatele Martin

Když jsem se dozvěděl, že mi konečně na blurayi vydají prodlouženou verzi Království nebeského a ještě ve steelbooku, tak jsem radostí zaplakal a stříhal si metr do dne vydání. Když jsem se ale dozvěděl, že u prodloužené verze nejsou české titulky, tak jsem zaplakal podruhé. Tuhle verzi prostě nekoupím, chtěl jsem, ale nejsem tady nikomu pro srandu. Chápu, že někdy toho distributor moc nezmůže, ale tohle je fakt výsměch. Jak je možný, že některý filmy (totální blbosti) už vyšly stokrát a dají se sehnat za pár korun s dabingem i titulky, ale u kvalitního filmu je to bůhví proč problém. Kupuju jen originály, ale mám sto chutí přejít na stahování…