International na Blu-ray už v červnu

vydáno 17. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: BD-Live, Blu-ray, Dolby TrueHD, film, International, Lola běží o život, Lola Rennt, MPEG-4 AVC, Run Lola Run, The International

International (The International, 2009)

Tom Tykwer je režisér, scénárista a hudební tvůrce v jedné osobě. Každý z jeho dosavadních filmů (Lola běží o život, Nebe, Parfém: Příběh vraha a další) se dočkal vřelého přijetí jak diváky, tak odbornou kritikou. Ten zatím poslední, akční thriller International (The International, FDb.cz), je ale v rámci žánru špionských snímků vyloženým průměrem – možná proto, že se v podstatě jedná o komerční práci na zakázku.

Blu-ray vydání filmu připravuje Sony Pictures pro region A (Amerika) na 9. června, u nás v Evropě (region B) se disk objeví o něco později – 6. července. Obvyklou výbavu ve formě MPEG-4 AVC obrazu a Dolby TrueHD zvuku doplní audiokomentář režiséra a scénáristy, prodloužené scény, dokumenty o natáčení (Making the International a The Architecture of The International) a také BD-Live funkcionalita Cinechat.

Sony Pictures svá Blu-ray vydání regionálně nekóduje, disk lze tedy bez obav zakoupit kdekoliv na světě. Česká jazyková podpora ve formě dabingu a/nebo titulků se může vyskytnout na některé z evropských mutací disku, ale samozřejmě to nelze zaručit.

International (2009)

V napínavém thrilleru se agent Interpolu Louis Salinger společně s manhattanskou zástupkyní státního návladního Eleanor Whitman pokoušejí dovést k spravedlnosti jednu z nejmocnějších světových bank. Odkrývají celou řadu pochybných a ilegálních praktik, jejichž vystopování je nutí sledovat tok peněz z Berlína přes Miláno a New York až do Istanbulu.

International (The International, 2009)

V honbě za pravdou riskují doslova život, protože jejich protivníci se nezastaví skutečně před ničím – dokonce ani před vraždou – jen aby mohli nadále pokračovat ve financování teroristických akcí a válečných akcí.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře