Indiana Jones na Blu-ray již v září!

vydáno 14. 6. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, George Lucas, Indiana Jones, Paramount Pictures, Steven Spielberg

O vysokodefiničních přepisech prvních tří dobrodružství Indiana Jonese se spekuluje již několik dlouhých let a oficiálně byly potvrzeny až letos v březnu s tím, že na pulty obchodů dorazí někdy na podzim. Jenže podzim je jak na truc stejně dlouhý jako jakékoliv jiné roční období, takže nikdo přesně nevěděl, na kdy si tu dvoutisícovku, o níž si prodejci pravděpodobně řeknou, přichystat. Teď už to víme.

Indiana Jones míří na Blu-ray

Paramount totiž Kompletní Blu-ray kolekci Indiana Jonese slíbil alespoň pro americký trh na 18. září. U nás se předběžně mluví o listopadu, to by se ale mělo rychle změnit – není žádný důvod, proč by měl být tuzemský trh ve vydání tak významné katalogovky dva měsíce pozadu.

Jinak se k Blu-ray edici, čítající všechny čtyři filmy, žádné dodatečné informace neobjevily. Krom konrétního data uvedení tedy víme stále to samé, jako v březnu. Tak si třeba pusťte ještě jednou Blu-ray trailer, ať si to čekání alespoň trochu zkrátíte.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Indiana Jones na Blu-ray již v září!

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:58

Obrázek uživatele short ralph lauren

I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I'll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!