IFA 2010: Nová projekční technologie společnosti Epson

vydáno 6. 9. 2010 | autor Epson | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, Epson, Full HD, IFA 2010, projektor

Epson - logo

Společnost Epson uvádí novou řadu projektorů pro domácí kina na veletrhu spotřební elektroniky.

Společnost Epson®, světová jednička na trhu s videoprojektory, představila na veletrhu IFA 2010 svou nejnovější řadu Full HD projektorů pro domácí kina s plným rozlišením. Epson se zde také chystá prezentovat svůj nejnovější vývoj projekční technologie 3LCD.

V rámci předvedení své široké řady projektorů pro domácnosti rozdělil Epson svůj stánek do čtyř tématických oblastí: Domácí kino pro náročné, domácí kino do obýváku, hry a domácí zábava. Každá oblast je postavena jako simulace životního stylu a ukazuje produkty ve svých nejvhodnějším prostředích tak, aby plně demonstrovaly, jak projektory skvěle zapadají do moderní domácnosti.

Valerie Riffaud, senior business manager for projectors ve společnosti Epson Europe, k tomu dodává:

„IFA je klíčovou událostí v oblasti spotřební elektroniky a my jsme nadšeni, že můžeme představit své nové projektory pro trh s domácími kiny a zároveň během tohoto veletrhu ukázat svůj nejnovější vývoj v oblasti projekční technologie. Veletrh je ideálním místem, kde můžeme jako výrobce nejrozsáhlejší řady projektorů pro domácí kina nejlépe ukázat svou pozici. V našem stánku budou předvedeny projektory pro různorodé segmenty trhu jako jsou hry, domácí zábava a domácí kina pro náročné.“

IFA je nejvýznamnější mezinárodním veletrhem spotřební elektroniky a domácích spotřebičů. IFA letos oslaví své 50. výročí a přitáhne tak zástupce elektronického průmyslu z celého světa.

Článek je součástí série, informující o akci IFA 2010 »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře