Hry pro PlayStation 3: Fight Night Round 4

vydáno 16. 6. 2009 | autor Gamestore-Luka | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: EA Sports, Fight Night, Fight Night Round 4, hra, PlayStation 3, PS3, UFC, UFC 2009 Undisputed

Fight Night Round 4 - obal

Tato netrpělivě očekávaná hra (vychází doslova za pár dnů) se spolu s UFC 2009 Undisputed zřejmě stane nejprodávanější hrou tohoto žánru na trhu letošního roku. Na obalu nás uvítají legendy Muhammad Ali a Mike Tyson, samozřejmě nebude chybět logo EA Sports.

Hra se opět přiblížila realitě boxu ještě o stupínek více: věrnost úderů, krytí a vykrývání ran, šikovnost a intuice kdy se krýt a kdy udeřit – to vše je doopravdy skoro reálné. Navíc se zde potkáte s licencovanými boxery z celého světa.

Fight Night Round 4 obsahuje zcela nový fyzikální model, vycházející z herního enginu s nejautentičtější interpretací vědeckých poznatků ve videohrách. Akce uvnitř ringu bude rychlejší, než kdykoli předtím a přinese reálnou simulaci neuvěřitelné rychlosti, přesnosti, timingu a síly boxu.

Když si k tomu přizvete hvězdy největší velikosti současného, ale i minulého boxerského světa, je připraveno vše potřebné na pořádnou šou. Vždyť kde jinde byste si mohli zvolit například souboj Muhammada Aliho a Mika Tysona? A je jen na vás kdo z nich vyhraje.

Fight Night Round 4 Fight Night Round 4 Fight Night Round 4 Fight Night Round 4

Hra samotná je vcelku dobře hratelná. Po prvním tréninku, kde se postupně seznámíte s ovládáním, si můžete zvolit kariéru nebo hned vstoupit do ringu a vyzvat soupeře k boji. Herní zážitek je opravdu kvalitní, při vaší povedené ráně diváci aplaudují a naopak bučí, když začínáte dostávat „na frak“. V rohu ringu se o vás samozřejmě postará tým asistentů, od kterého zároveň dostanete zaručené rady jak uspět.

Samozřejmostí v novém Fight Nightu budou i nové herní módy a vylepšení těch starých. Mimo jiné bude nyní kladen velký důraz i na trénink. A není se čemu divit – každé zlepšení při tréninku může zvrátit celý průběh nadcházejícího zápasu.

Každý zápas by přitom měl být svým způsobem unikátní. Perfektní fyzika a umělá inteligence zkrátka zařídí, aby měl každý souboj jiný průběh, než ty ostatní. A aby se rychle neokoukalo ani prostředí, bude do hry zakomponováno hned dvanáct stadionů po celém světě. Chybět nebudou ani propracované filmečky.

Fight Night Round 4 Fight Night Round 4 Fight Night Round 4 Fight Night Round 4

Fight Night Round 4 ve vás probudí zdravý adrenalin a určitě se stane výbornou společnicí (nejen) při pánských párty u vás doma.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře