HDclub.sk je tu s námi už rok

vydáno 20. 5. 2008 | autor HDclub.sk | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: Blu-ray, DVD, film, fórum, Full HD, HDclub.sk, High-Definition, phpBB

HDclub.sk - výroční logo

Právě dnes je tomu rok, kdy vznikl první česko-slovenský diskusní portál HDclub.sk, spojující milovníky vysoké filmové kvality. Fenomén poslední doby – High-definition video – tak dostal do vínku místo, kde se schází přes dvě tisícovky diskutujících. Ti často přispívají nejen svými hodnotnými názory a zkušenostmi, ale také službičkami, například v podobě tvorby multijazykových zvukových stop.

V diskusi se samozřejmě můžete dozvědět mnohem více, než pouhé informace o nejnovějších HD filmech či hudbě v ultimátní kvalitě. Po položení vašeho dotazu následuje obvykle blesková reakce místních technicky sběhlých stálic, které vám mohou poradit například i s výběrem kvalitního monitoru nebo dovedou doporučit spolehlivý a user-friendly software.

Fórum je postavené na pevných základech open source systému phpBB druhé generace, který zajišťuje stabilní a rychlý chod. O kvalitu a čistotu fóra se zároveň stará 7 statečných v podobě dvou adminů a pěti moderátorů, kteří rozhodně nedopustí, aby se témata a příspěvky spojily v jednu velkou nepřehlednost.

Zakladatelé fóra Bazzinhy a Foxik také pracují na možnostech využití virtuálních peněz, které je možno postupně získávat za přispívání nebo je vyměňovat za služby s jinými uživateli.

Přijďte i vy prozkoumat a prodiskutovat právě nastupující formáty vysokého rozlišení, které se v brzké době chystají nahradit stávající dominantu – DVD. Pojďte a navštivte HDclub.sk!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře