GoPro má novou akční kameru s podporou Wi-Fi

vydáno 2. 10. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: akční kamera, GoPro Hero+

Firma GoPro uvedla další ze své řady akčních kamer. GoPro Hero+ nabízí za slušnou cenu 199 dolarů (asi 5 tisíc korun) podporu technologií Wi-Fi a Bluetooth.

GoPro Hero+

V portfoliu výrobce se novinka řadí do nižší střední třídy, mezi nejlevnější model Hero (129 USD) a model Hero+ LCD (299 USD), který za stodolarový (2 500 Kč) rozdíl nabízí navíc dotykový displej pro sledování videa a ovládání. Díky možnostem konektivity u Hero+ bez displeje však lze kameru ovládat prostřednictvím smartphonu, který lze zároveň využít jako hledáček i pro sdílení videa. Není to samozřejmě tak praktické jako displej přímo na kameře, ale lepší než nic.

Kromě možností konektivity má Hero+ s Hero+ LCD společný i snímač, což znamená, že umožňuje nahrávání až 1080p Full HD videa s 60 snímky za sekundu (fps) a snímání 8Mpix fotografií. Pro srovnání: nejlevnější Hero zvládá jen 30fps video a 5Mpix snímky. Oba modely je pak možné ponořit až do 40metrové hloubky.

Model Hero+ se na americkém trhu začíná prodávat 4. října za 199 dolarů. Cena ani dostupnost v České republice zatím není známa, ale předpokládáme, že by se u nás novinka mohla objevit ještě do Vánoc.

Zdroj: Techspot

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: GoPro má novou akční kameru s podporou Wi-Fi

Vložil Milan (bez ověření), 29. Říjen 2015 - 14:54

Obrázek uživatele Milan

Dobrá recenze, ale nevím jestli bych dával cca. 6000 za tuhle kamerku. Mám kameru za 3000 od Lamaxu a řekl bych, že parametry má velice podobné a dokonce i integrovaný displej a plno přísluška v balení. Z toho důvodu mi přijde tahle nevýhodná, ale zas je to značka no.