GoPro HERO3 je tady, nabídne 4k video v odolném těle

vydáno 18. 10. 2012 | autor Martin Stančík | sekce Novinky | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: gopro hero3

Společnost GoPro představila očekávanou kameru HERO3, která je údajně nejmenší, nejlehčí a nejvýkonnější kamerkou na trhu.

HERO3 bylo vydáno včera o půlnoci. Je o 30 % menší a 25 % lehčí než jeho předchůdce. Zařízení nabídne také 2× rychlejší procesor, 4× větší rozlišení, 3× rychlejší pořizování fotografií, 2× lepší výkon ve špatně osvětleném prostředí nebo ostřejší čočku. HERO3 je vodotěsný do šedesáti metrů, přináší kvalitnější zvuk a pokud by vám ani toto všechno nestačilo, přesvědčí vás zabudované Wi-Fi v kombinaci s novou aplikací pro telefony, jež umožňuje live streaming obrázků a videa. HERO3 umí snímat 4K video při 12 fps a 1080p HD video při 60 fps.

gopro

Díky aplikaci GoPro, která je v současné době dostupná pro mobilní operační systémy iOS a Android můžete použít svůj smartphone nebo tablet také jako dálkový ovladač. Nový HERO3 bude dostupný ve třech verzích: Černá edice za 399 dolarů, Stříbrná edice za 299 dolarů a Bílá za 199 dolarů. Nižší modely nenabídnou tak kvalitní video a fotografie, uživateli však stále poskytnou Wi-Fi. Podle Woodmana je kamerka dostupná ve třech edicích proto, aby mohlo konkurovat i low endovým fotoaparátům.

Demo video pro kamery GoPro HERO 3:

Černá edice bude nejspíše zajímat většinu našich čtenářů, umožňuje totiž nahrávat video ve 4K při 12 fps, 1080p při 60 fps, 1440p při 48 fps nebo 720p při 120 fps. Černá edice obsahuje také ovladač, který umožňuje kontrolovat naráz až padesát kamer ze vzdálenosti 200 metrů a je vodotěsný do tří metrů. Co se týče fotografií, Černá edice umí pořizovat třicet 12MP snímků za sekundu a to i ve zhoršených světelných podmínkách. Poptávka po nových kamerách byla o půl noci tak velká, že webové stránky GoPro nebyly schopné zvládnout tolik trafiku a web padal.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: GoPro HERO3 je tady, nabídne 4k video v odolném těle

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:37

Obrázek uživatele short ralph lauren

I think this site contains very great indited content blog posts.