Full HD videokamera Samsung HMX-U10 - štíhlá, přitažlivá, výkonná a levná

vydáno 11. 12. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Full HD, HMX-U10, intelli-studio, Samsung, U10, videokamera, YouTube

Samsung logo

Jednou uchopíte a už nepustíte! Sedmistupňový tvar poskytuje skvělý úchop, díky kterému vám kamera přiroste k ruce

Společnost Samsung Electronics představila novou ultra-kompaktní videokameru Samsung HMX-U10, která je ideálním řešením pro ty, kteří vyžadují vysoce přenosnou, stylovou a snadno ovladatelnou Full HD videokameru. Full HD videokamera Samsung U10 vám vyčaruje úsměv na tvář. Nejen, že kamera podporuje záznam ve Full HD rozlišení, ale je také schopna pořizovat fotografie v rozlišení 10 megapixelů.

Zachyťte vaše nejhezčí životní chvíle a ukažte je světu. Třeba umístění vašich videí na server YouTube už nemůže být snazší. Díky nové videokameře Samsung HMX-U10 můžete vaše videa sdílet okamžitě, jak proběhnou.

Ať už máte úžasné video z včerejšího večírku nebo jste natočili první krůčky svých dětí, můžete ihned poslat záznam ostatním. Díky integrovanému software Intelli-Studio stačí stisknout jediné tlačítko a program se o vše potřebné postará. Nic dalšího již nepotřebujete.

Full HD videokamera Samsung HMX-U10
Full HD videokamera Samsung HMX-U10

Získejte skvělé video díky časoměrného záznamu! Natočte si třeba západ slunce. Stačí jednoduše nastavit interval až 30 sekund vměstnáte tak celý západ slunce do několika minut.

Videokamera U10 byla navržena tak, aby pohodlně padla do vašich rukou. Tato kompaktní videokamera Full HD se vyznačuje pokročilým ergonomickým 7 stupňovým tvarem nabízejícím perfektní úchop. Jakmile ji jednou uchopíte, již nikdy ji nebudete chtít pustit.

Díky svým miniaturním rozměrům dosahujícím pouhých 56×103×15,5 mm a díky nízké hmotnosti, která včetně baterie činí pouhých 95 g, se ultrakompaktní model HMX-U10 svým ergonomickým designem dokázal oprostit od tradičního vzhledu typického pro videokamery, což potvrzuje také možnost výběru z pěti různých barev červená, zelená, fialová, stříbrná a černá.

Doporučená maloobchodní cena včetně je DPH 3990,– Kč.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře