Expendables ulovili osoby, které měly způsobit únik Expendables 3 na internet

vydáno 26. 11. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Expendables 3, film, kino, Postradatelní 3

Krást se nemá. A už vůbec ne nahrávat odcizenou věc na internet. Obzvlášť jedná-li se o duševní majetek Sylvestera Stallona a studia Lionsgate. To totiž únik akčního fláku Expendables 3 na internet nenechalo jen tak být, ale začalo pátrat po vinících, které – zdá se – konečně dopadlo. V Anglii totiž došlo k zatčení dvou podezřelých ve věku 33 a 36 let, kteří se měli dostat k digitální kopii filmu a následně ji distribuovat.

Důsledkem toho mělo dle výpočtů studia dojít k několika milionové finanční újmě a logicky i k pohoření filmu v kinech, odkud se v rámci Spojených států amerických podařilo vydolovat jen necelých 40 milionů dolarů. Tedy zhruba polovinu tržeb druhého dílu a takřka třetinu oproti první části návratu slavných akčních gerojů.

Expendables 3

Samozřejmě se můžeme přít o to, nakolik jsou odhady ohledně ztrát pravdivé a jestli v komerčním selhání filmu nehrála roli především (ne)kvalita druhého dílu a určitá vyčpělost látky. Nicméně se nedá nad únikem několik týdnů před premiérou filmu jen mávnout rukou a tvrdit, že nesehrál ve výsledku důležitou roli.

Zpráva pro další potenciální piráty je nicméně jasné – Postradatelní mají své peníze rádi a každému, kdo je o ně připraví, zaklepou na dveře. Byť jen v podobě policie.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře