Epson EH-TW450 - stylový HD Ready videoprojektor

vydáno 23. 10. 2009 | autor Epson | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, 720p, CLO, E-TORL, EH-TW450, Epson, HD Ready, HDMI, IFA 2009, projektor, RGB, S-Video, USB

Epson - logo

S novým videoprojektorem EH-TW450 snadno dosáhnete vysokého rozlišení na velké ploše.

Společnost Epson, přední výrobce videoprojektorů, oznamuje uvedení na trh nového zařízení EH-TW450 s technologií HD Ready – stylového a všestranného videoprojektoru, který přináší velký zážitek s vysoce kvalitní velkoplošnou projekcí pro hráče videoher, sportovní fanoušky i milovníky filmů. Tento nový videoprojektor je vybaven funkcemi na podporu kvality obrazu, je k dostání za příznivou cenu a získá tak bezpochyby velký ohlas.

Inovativní technologie 3LCD společnosti Epson je podtržena vysokým kontrastním poměrem – výsledný obraz je tak přesný, jasný a přirozený, dokonce i za denního světla. Užitečné funkce umožňují kompatibilitu s celou řadou zařízení, díky kterým je ovládání videoprojektoru obzvlástě nenáročné. Hladké, zakulacené, černé provedení kompaktní skříně z něj navíc dělají stylový doplněk, kterému neodoláte.

Alexandre Di Caro, produktový manažer společnosti Epson Europe, k tomu dodává:

„Videoprojektor EH-TW450 spojuje vynikající kvalitu obrazu, všestrannost a styl, to vše za atraktivní cenu. Tím se stává perfektním řešením pro všechny, kteří touží po revolučním multimediálním zážitku v pohodlí domova. Uživatelé mohou hrát videohry, sledovat sportovní přenosy, pouštět si filmy a dokonce i prohlížet fotografie z dovolené – to vše na displeji stejné kvality jako z kina, který je 6 krát větší než 132 cm plochá televizní obrazovka.“

Model EH-TW450 je vyzbrojen nejnovějšími technologiemi společnosti Epson. Díky barevnému světelnému výstupu (CLO) navýšenému na 2500 lumenů a kontrastnímu poměru 3000:1 vytváří obraz ve vynikající kvalitě, a to i za denního světla.

HD Ready projektor Epson EH-TW450

Pro větší pohodlí byl přidán režim automatické úpravy barev, díky kterému se již nemusíte starat o manuální vyladění videoprojektoru a který zajišťuje maximální možný divácký zážitek. Díky technologii 3LCD je navíc obraz jasný a šetrný k vašemu zraku.

Celá škála možností připojení včetně vstupu HDMI umožňuje připojit k videoprojektoru špičkové herní konzoly, vestavěný reproduktor dále doplňuje celkový dokonalý zážitek a snadno přístupné porty USB umožňují nadšeným fotografům přímé prohlížení fotografií. Díky kompaktní velikosti je videoprojektor snadno přenositelný, takže ho můžete použít kdekoli a kdykoli.

Alexandre Di Caro dodává: „Spotřebitelé chtějí videoprojektor, který se snadno přizpůsobí jejich každodennímu životu. Videoprojektor EH-TW450 byl vytvořen přesně za tímto účelem – má atraktivní konstrukci, je přenosný, snadno se ovládá a je k dostání za příznivou cenu.“

Společnost Epson se zavázala chránit životní prostředí a projektor EH-TW450 proto zahrnuje nízkowattovou lampu E-TORL, která šetří peníze i energii, aniž by došlo ke snížení jasu. Navíc je veškerý obalový materiál vyroben z recyklovaného materiálu, což ještě více snižuje uhlíkovou stopu produktu.

Videoprojektor Epson EH-TW450 byl představen na veletrhu IFA 2009, k dostání bude od listopadu 2009 za doporučenou maloobchodní cenu 19053,– Kč včetně DPH.

HD Ready projektor Epson EH-TW450

Přehled charakteristických vlastností zařízení Epson EH-TW450

  • videoprojektor s rozlišením 720p připravený pro technologii vysokého rozlišení, ideální pro příznivce sportu a videoher
  • technologie Epson 3LCD přinášející jasnější obraz, přesnější reprodukci barev a jemnější stupňování odstínů šedi
  • působivý barevný světelný výstup (CLO) 2500 lumenů umožňující videoprojekci i za denního světla
  • skvělý kontrastní poměr (3000:1) zajišťující vysokou kvalitu obrazu
  • možnost připojení řady vstupních zdrojů: HDMI, video, S-Video a RGB
  • rozhraní USB umožňující prohlížení digitálních fotografií na velké obrazovce
  • barevné režimy pro každé prostředí včetně speciálního herního režimu pro rychlé videohry
  • stylový černý design
  • vestavěný reproduktor
  • užitečné funkce (automatická korekce lichoběžníku, rychlé spuštění, dálkový ovladač s jednoduchou obsluhou)
  • měkká přenosná brašna pro snadné přenášení
  • tříletá záruka na videoprojektor a lampu
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře