Energy Multiroom: systém pro ozvučení celé domácnosti

vydáno 25. 5. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Energy Multiroom Wi-Fi, Energy Sistem, Portable, Tower

Španělská společnost Energy Sistem přichází na trh s vlastním řešením pro ozvučení domácnosti jediným audio systémem: Energy Multiroom.

Technologie, která je v současnosti na trhu k dispozici v rámci dvojice nových audio systémů, funguje podobně jako u konkurence. Znamená to, že z jednoho zdroje přehrajete hudbu ve všech kompatibilních zvukových výstupech najednou, případně si nastavit playlist pro každou místnost zvlášť.

Energy Multiroom lze navíc kompletně ovládat prostřednictvím mobilní aplikace (Energy Multiroom Wi-Fi). A to buď centrálně nebo individuálně. Zdroj hudby stačí vložit do jednoho zařízení značky Energy Sistem na SD kartě nebo USB disku, a přehrávaný obsah se v reálném čase dokáže streamovat na všechny přístroje značky v rámci domácnosti.

Energy Sistem Multiroom PortableEnergy Sistem Multiroom Portable

V sérii jsou v současné době dostupné dva systémy: Tower a Portable. V prvním případě jde o pevně umístěný Wi-Fi audio systém v provedení „věž“, jak již ostatně napovídá název. Model se třemi reproduktory a jedním subwooferem přináší výstupní výkon až 60 wattů. Již samozřejmostí je (stejně jako u druhého, přenosného modelu) podpora Wi-Fi a Bluetooth a kromě toho také AirPlay/DLNA. Jen pro doplnění: model Portable má výstupní výkon 25 W.

Zdroj: TZ Energy Sistem

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře