Elektronické novinky značky Integra

vydáno 6. 12. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: AV receiver, DLB-5, Dolby Atmos, DSX-3, DTS:X, Integra, Onkyo, prostorový zvuk, soundbar systém

Japonská firma Onkyo představila v rámci své značky Integra nový síťový AV receiver a hudební systém postavený okolo soundbaru, který zvládá prostorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X.

Značka Integra není neznámá ani na českém trhu, ačkoliv není jasné, kdy se k nám tato zařízení dostanou. Soundbarový systém DLB-5 byl výrobcem oceněn na 1 200 USD (něco málo přes 30 tisíc korun) a skládá se z pasivního soundbaru s osmi měniči (dva levé, dva pravé, dva středové a dva výškové), samostatně stojícího bezdrátového subwooferu s výkonem 50 wattů a 6,5palcovým měničem, a sedm centimetrů vysokého AV receiveru/ovládací jednotky, která se připojí k soundbaru, čímž vytvoří 3.1.2kanálovou sestavu. Dva z měničů umístěných v soundbaru směřují nahoru, aby využily efekt odrazu zvuku od stropu.

AV receiver podporuje, jak již bylo řečeno, zpracování technologií prostorového zvuku Dolby Atmos a DTS:X, a kromě toho disponuje čtyřmi bezdrátovými platformami – Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay a FireConnect. Je vybaven taktéž čtyřmi 4K/60Hz HDMI porty, z nichž každý je kompatibilní s HDCP 2.2, HDR10 a barevnou škálou BT.2020. Kromě toho bude receiver díky „budoucí aktualizaci firmwaru“ podporovat multiroom technologii „DTS Play-Fi.“

Kromě toho uvedla Integra novinku v podobě samostatného AV receiveru DSX-3, který je 6.1kanálový, stojí polovinu toho, co výše uvedená sestava, a taktéž bude podporovat DTS:X a Dolby Atmos (prostřednictvím aktualizace firmwaru očekávané na rok 2017).

Zdroj: Soundandvision.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře