Dva nové 42" televizory od LG - 42LY95 a 42PC55

vydáno 12. 7. 2007 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory | 1 komentář

Tagy:

Vrhněte se do světa vysokého rozlišení

Společnost LG disponuje nejpestřejší nabídkou LCD a plazmových televizorů s rozlišením Full HD ve velikostech od 37 do 102 palců. Na český trh nyní, kromě jiných, přicházejí nové 42palcové modely LCD i PDP panelů – 42LY95 a 42PC55.

Televizory s plochou obrazovkou se stávají nejvyhledávanějšími výrobky a dávno již nejsou vyhrazeny jen pro technické znalce. Společnost LG Electronics připravila na letošní sezónu prémiové televizory pro všechny, kteří se chtějí odlišit od masových značek. Prémiové nejsou jen svými vlastnostmi a technologickou kvalitou, ale také elegantním moderním designem, který během letošního roku získal několik ocenění.

Nesledujte. Prožívejte!

„Výběr mezi plazmovou obrazovkou a LCD televizorem není jednoduchý a záleží na samotných uživatelích, jaké vlastnosti a parametry je osloví. Nechceme zákazníkům říkat buď – a nebo, a proto uvádíme na trh televizory obou technologií. V současné době na pulty prodejen přichází premiové 42palcové modely – LCD televizor řady LY9, což je nejvyšší produktová řada LCD televizorů LG a 42palcový plazmový televizor 42PC55,“ sdělil Roman Klačko, produktový specialista společnosti LG Electronics CZ. Slova Romana Klačka podporuje fakt, že společnost LG v tomto roce obdržela prestižní světová ocenění za design, mezi něž patří ocenění red dot Design Award a cena iF Design Award.

42LY95

LG 42LY95

Oceněný tým návrhářů LG vylepšil vzhled nové řady LCD televizorů LY9 s rozlišením Full HD o úzký, lesklý rám a vlnitý design s výsledným kultivovaným vzhledem, který nepůsobí rušivě. LY9 coby luxusní LCD televizor značky LG nabízí obraz s plným rozlišením v kvalitě 1080p Full HD vylepšený o unikátní technologii LG XD Engine, díky níž je obraz čistý a přirozený. Produktová řada LY9 vychází vstříc poptávce po přístrojích s vysokým rozlišením a designem, který nenaruší domácí prostředí.

Konstrukce reproduktorů DIMPLE SPEAKER s malými prohlubněmi ve tvaru důlků produkuje velmi stabilní zvuk bez zkreslení a 4 dvoupásmové reproduktory se systémem Surround Max dodávají zvuku z těchto patentovaných reproduktorů efekt domácího kina.

Technologie TRUE COLOR (TruC) zase zprostředkuje divákům obraz rozšířeného spektra barev. Pro maximální požitek ze sledování lze televizory otáčet o 30 stupňů. Technologie TRUE VIEW (TruV) pak zajistí široký pozorovací úhel se stabilním a bohatým barevným podáním obrazu.

42PC55

LG 42PC55

Modelová řada PC5 představuje nejtenčí (hloubka 88 mm) plazmové televizory s kvalitou obrazu HD, které září elegantní pianově černou barvou ve vlnitém designu, typickém pro značku LG.

Televizory modelové řady PC5 nabízejí ostrý a přirozený obraz, neboť technologie XCC (Extreme Contour Compensation) je zárukou bezchybného zobrazení rychlých akcí. Tato patentovaná technologie LG rovněž minimalizuje šum a věrně reprodukuje barvy.

Na trzích se systémem příjmu PAL, kam patří Evropa, Asie, Střední východ a Afrika, jsou televizory PC5 vybaveny technologií LG 100 Hz Driving, která vyvažuje první a druhý vzorec emitovaného světla. Divák tak může sledovat televizi bez blikání a rozostřeného obrazu.

Tyto televizory s vestavěným digitální tunerem jsou vybaveny reproduktory Dimple Speaker, které zajišťují velmi stabilní zvuk Dolby Digital a Surround Max, a správu periferních AV zařízení z obrazovky televizoru zajišťuje SIMPLINK se dvěma HDMI vstupy.

Prozkoumejte detaily s plazmovým televizorem

Také řada plazmových televizorů PC5 si letos odnesla ocenění za design – cenu iF Design Award 2007. Model 42PC55 se může pochlubit vysoce leštěným rámem v pianově černé barvě a vlnitém designu typickém pro značku LG a svým úhledným, moderním vzhledem se hodí do každé místnosti.

Televizory řady PC5 se vyznačují vysokým kontrastním poměrem 15000:1, jehož výsledkem je sytější, ostřejší obraz a naprosto reálné barvy. O lepší věrnost barev a vysoký kontrast se navíc postará funkce Clear Filter Pro. Zorný úhel 160 stupňů znamená, že televizor 42PC55 lze sledovat z jakéhokoli místa v pokoji, aniž by to bylo na úkor kontrastního poměru nebo stejnorodosti barev.

42palcová plazmová televize řady LC5 nabízí oproti většině ostatních značek v podobné cenové relaci i další výhody. SIMPLINK umožňuje pohodlně ovládat televizor a zařízení domácího kina, audio- nebo video-přístroje s propojením HDMI pomocí jediného dálkového ovladače. Funkce Navigace AV vstupů pak zase ušetří čas potřebný k vyhledávání aktuálního vstupního signálu televizoru.

Doporučená maloobchodní cena je u modelu 42LY95 62 999 Kč a modelu 42PC55 34 999 Kč vč. DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Dva nové 42" televizory od LG - 42LY95 a 42PC55

Vložil Ludvík Jaroš (bez ověření), 27. Srpen 2007 - 12:52

Obrázek uživatele Ludvík Jaroš

ok !