Dostupnost služby ASTRA2Connect nově i v Maďarsku

vydáno 8. 8. 2010 | autor SES ASTRA | sekce Tiskové zprávy | téma Ze světa

Tagy: Astra, ASTRA2Connect, RG Hungary, RG Networks, satelit, SES ASTRA, vannet

SES ASTRA - logo

Společnost SES ASTRA, součást satelitní společnosti SES, dnes oznámila uzavření dohody s maďarským poskytovatelem IT služeb, společností RG Networks, o prodeji satelitního vysokorychlostního internetového připojení ASTRA2Connect pro firemní i soukromé zákazníky na území Maďarska.

RG Networks je pobočkou maďarské IT společnosti RG Hungary, která poskytuje technologie bezdrátového přenosu dat. Po rozšíření portfolia služeb o ASTRA2Connect bude tato společnost moci zvýšit dostupnost svých služeb připojení v rámci celého Maďarska.

RG Networks bude prodávat službu ASTRA2Connect pod označením vannet. Od dnešního dne se bude tato služba nabízet firemním zákazníkům přímo, zatímco na domácnosti se budou obracet místní prodejci.

„Ve společnosti RG Networks jsme našli ideálního partnera k prodeji služby ASTRA2Connect v Maďarsku,“ uvedl Norbert Willems, ředitel společnosti ASTRA Broadband Services, která je pobočkou SES ASTRA pro oblast vysokorychlostního internetu.

ASTRA2Connect

„Jsme velice pyšní na úspěch našich technologií v Evropě i mimo ni. Levné vysokorychlostní připojení pomocí satelitu stále nabývá na významu, nejen pro domácnosti, ale i pro firmy podnikající ve venkovských oblastech. Je skvělé pozorovat, jak RG Networks přispívá k překlenutí digitální propasti v Maďarsku.“

„Velice nás těší, že můžeme zákazníkům ve venkovských oblastech Maďarska nabídnout tak skvělé řešení,“ uvedl Szabolcs Lengvarszky, ředitel společnosti RG Networks.

„Tato technologie skýtá pro zákazníky v mimoměstských oblastech ohromný potenciál. Jsme si jisti tím, že o výhodách technologie ASTRA2Connect přesvědčíme i firemní zákazníky, kteří se musejí spolehnout na stabilní bezdrátové připojení.“

ASTRA2Connect má dnes více než 60 tisíc koncových uživatelů, a představuje tak největší vysokorychlostní síť v Evropě založenou na satelitech. ASTRA2Connect nabízí non-stop obousměrný vysokorychlostní přístup k internetu za paušální poplatek, a tak je okamžitě dostupná ve všech oblastech pokrytých signálem z družice.

Službu ASTRA2Connect nabízejí velkoobchodníci i poskytovatelé připojení k internetu, kteří oslovují domácnosti, podniky a přímořské trhy v Evropě, Africe a na Středním východě.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře