Do 14. srpna lze soutěžit o UHD TV Samsung

vydáno 4. 7. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory, Mobilní telefony

Tagy: S7 edge, Samsung Galaxy S7, Samsung UE55KU6652UXX, soutěž

Do 14. srpna je možné soutěžit o 55palcovou Ultra HD televizi od Samsungu. Stačí k tomu jediné – koupit si vlajkový smartphone značky.

Jihokorejský Samsung rozjel pro své české a slovenské zákazníky speciální letní akci. V rámci podpory prodejů modelů chytrých telefonů Galaxy S7 a S7 edge totiž nabízí možnost vyhrát jednu ze sta chytrých televizí s Ultra HD rozlišením. Akce běží už od 27. června a funguje tak, že každý týden bude do soutěže věnováno čtrnáct 55palcových Ultra HD televizí Samsung UE55KU6652UXX, poslední týden pak dokonce šestnáct. Celková hodnota výher činí čtyři miliony korun.

Pro účast v soutěži je po koupi telefonu nutné se zaregistrovat na portálu www.samsung-bonus.eu, kde je pak možné odpovídat na aktuální otázky k danému týdnu. V případě, že nevyhrajete, je možné soutěžit i následující pondělí (samozřejmě bez nutnosti koupě dalšího mobilu).

Samsung Galaxy S7 a S7 edge se na našem trhu prodávají od března a nabízejí ergonomický design (druhý z modelů dokonce se zahnutými hranami displeje), vodě- i prachuodolnost (dle certifikátu IP68), vysoký výkon a možnost rychlého dobití baterie.

Zdroj: TZ Samsung

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře