Denon vydal aktualizovanou sérii bezdrátových reproduktorů

vydáno 7. 7. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: audiosystém, Bluetooth, Denon, Heos

Společnost Denon vydala upgradované verze Series 2 (série 2) celkem čtyř reproduktorů ve své řadě Heos.

Zařízení nesou označení HS2 a jde konkrétně o modely (v závorce jejich stanovené ceny v USA): Heos 1 (200 USD; asi 4 800 Kč), Heos 3 (300 USD), Heos 5 (400 USD) a Heos 7 (600 USD; asi 14 400 Kč). Všechny tyto reproduktory podporují bezdrátový streaming zvuku s využitím technologie Bluetooth a kompatibilitu s nekomprimovanými soubory WAV (PCM), ALAC (bezztrátový audio kodek Applu) a FLAC až do 24 bitů/192 kHz, přes síť nebo skrze USB.

Podle Denonu se uživatelé brzy dočkají také podpory DSD a AIFF (Audio Interchange File Format). Nová platforma Heos je vybavena ARM procesorem A9 na 1,25 GHz, 512 MB flash paměti a 256 MB RAM.

Ředu Heos uvedl Denon v roce 2014 s Wi-Fi opakovačem, třemi reproduktory a omezenou podporou hudebních streamovacích služeb. Dnes už systém podporuje služby Spotify, Pandora, Rhapsody, iHeart Radio, Tidal, SiriusXM, Soundcloud a Amazon Music.

Po hardwarové stránce doplnil Denon Heos za dva roky o předzesilovač pro možnost připojení audio systému do bezdrátové sítě, zesilovač s bezdrátovou funkcionalitou pro existující reproduktory, reproduktor pro vnitřní i venkovní použití či systém soundbaru/subwooferu.

Zdroj: Soundandvision

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře