Dánové z Bang & Olufsen se pochlubili Bluetooth reproduktorem BeoPlay S3

vydáno 29. 9. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 2 komentáře

Tagy: Bang & Olufsen BeoPlay S3, design, Jacob Wagner, reproduktor

Dánská společnost Bang & Olufsen uvedla ve své sbírce luxusních audiozařízení zvláštní Bluetooth reproduktor s označením BeoPlay S3.

Zařízení od Bang & Olufsen v sobě tradičně snoubí styl a kvalitu, což je případ i nového bezdrátového reproduktoru, který navrhl Jacob Wagner. Geometrický útvar může po designové stránce připomínat famfrpálový míč z filmů o Harrym Potterovi.

Uvnitř se nacházejí zesilovače 2×30 třídy D, které poskytují kombinovaný výkon do 180 wattů. Plus dva drivery – 3/4" výškový a 4" basový. Cílem výrobce je, abyste si takových reproduktorů pořídili více. Pro naplnění domácnosti zvukem postačí tři, pro hlučné večírky pak třeba čtyři.

Tělo přístroje je vyrobeno z pevného polymeru, což zajišťuje optimální akustickou stabilitu a snižuje rezonanci. V podstatě libovolný zdroj obsahu lze připojit prostřednictvím podporovaného standardu Bluetooth 4.0.

Vzhled zařízení je přizpůsobitelný vaší náladě či interiéru, neboť přední část můžete vyměňovat a volit si tak mezi černým, modrým, růžovým, stříbrným a bílým provedením.

Cena zařízení byla stanovena na 399 eur, tedy zhruba něco mezi 10 a 11 tisíci korunami. Zakoupit jej je možné již nyní.

Zdroj: T3.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Dánové z Bang & Olufsen se pochlubili Bluetooth ...

Vložil Ferry Sally (bez ověření), 30. Září 2015 - 22:51

Obrázek uživatele Ferry Sally

Dobrý večer. A co bych s takovým krámem asi dělal. 4 palcový basový reproduktor to si snad dělají z lidí co se trochu vyznají v akustice srandu. Skutečný basový reproduktor by měl mít minimálně 12 palců a nebo ještě více. Teprve pořádná plocha reproduktoru může hrát skutečný bas a ne tyto „oblbováky“ pro masy neznalých lidí. Fyzika se nedá obejít – buď je to velké a drahé – pak to hraje věrně, nebo je to malé a za „babku“ ale hraje to pouze „HEZKY“ (N.A.H.O.V.N.O.)

Re: Dánové z Bang & Olufsen se pochlubili Bluetooth ...

Vložil Anonym (bez ověření), 3. Říjen 2015 - 11:21

Obrázek uživatele Anonym

Rekl bych ze ani tolik nejde o prumer membrany jako o zaves a hlavne o velikost a zatlumeni ozvucnice. Tohle plastove cosi vypada „dost“ neduveryhodne.

Ale klidne bych to koupil, rodicum nebo nekam na chatu ci do kuchyne… kdyby to nestalo 10k ze..