Dánové z B&O mají první bezdrátové špunty

vydáno 7. 7. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky

Tagy: Bang & Olufsen Beoplay H5, Bluetooth, sluchátka, špunty

Společnost Bang & Olufsen z Dánska se pochlubila prvními bezdrátovými sluchátky – špunty ve svém portfoliu.

Beoplay H5 jsou kromě toho inovativní v tom, že jako jedny z mála špuntů nevypadají úplně levně. Alespoň podle toho, co lze vyčíst z tiskových obrázků. Textilní pletený kabel, který spadá od uší směrem za hlavu, a kterými jsou obě sluchátka propojena, vypadá poměrně kvalitně, a zajímavostí je pak magnet umístěný v obou částech. Ty lze díky tomu ve chvílích, kdy zrovna neposloucháte hudbu, jednoduše spojit do tvaru náhrdelníku. Samy se pak vypnou, což šetří jejich baterii.

Mimo pohledné vzezření nabízejí sluchátka vše, co byste od nich očekávali: konektivitu prostřednictvím technologie Bluetooth 4.2 či přidruženou aplikaci, v níž nastavíte vše potřebné do příslušných hudebních profilů. K dispozici jsou nicméně jen dvě barevná provedení – černé a růžové.

Jedinou nevýhodou zařízení, které – půjde-li cestou dosavadních hudebních produktů B&O – nabídne i slušný zvuk, je výdrž baterie v délce pouhých pěti hodin s nutností dvouhodinového nabíjení. Někomu pak nemusí vyhovovat ani cena, která dosahuje 250 amerických dolarů, což je přes 6 tisíc korun.

Zdroj: Wired

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře