Další seriály studia Warner se chystají na Blu-ray

vydáno 22. 4. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Chuck, Dolby TrueHD, Fringe, Hranice nemožného, Human Target, Lost, Lovci duchů, seriál, Smallville, Superman, Supernatural, The Vampire Diaries, V, VC-1, Warner Bros., Ztraceni

Warner Bros. - logo

Ve vysokém rozlišení se kromě filmů stále častěji objevují také celé sezóny televizních seriálů. Pečlivě je sledujeme a všechny zaznamenáváme v našem Blu-ray katalogu. Čas od času ale neškodí pohlédnout do budoucnosti na to, co se kolem seriálů teprve připravuje – zvlášť když se jedná o rozsáhlou produkci studia Warner Bros.

Není snad nutné příliš zdůrazňovat, že se níže uvedené seriály objeví většinou nejdříve v regionu A (USA, Kanada) a teprve později možná u nás v Evropě (region B). Zámořská vydání bohužel bývají často regionálně kódovaná, českou jazykovou podporu alespoň ve formě titulků pak nelze očekávat ani na evropských verzích.

Nejdříve přírůstky – tedy další sezóny seriálů, které už na Blu-ray vycházejí:

Chuck - 3. sezóna (Blu-ray) Hranice nemožného (Fringe) - 2. sezóna (Blu-ray) Lovci duchů (Supernatural) - 5. sezóna (Blu-ray) V - 1. sezóna (Blu-ray)

Objeví se také tři seriálové novinky let 2009–2010, všechny ve svých prvních sezónách:

  • klasicky akční seriál Human Target (FDb.cz)
    • Seriál popisuje jednotlivé případy jedinečného osobního strážce a detektiva v jedné osobě. Vyšetřuje pokusy o vraždy a na základě výpovědí „skoro“ obětí a svědků pátrá po jejich vrazích.
  • dramatický sci-fi seriál V (FDb.cz)
    • K Zemi dorazila neznámá mimozemská rasa na oko podobná lidské. Jejich záměry tlumočené skrz mimozemšťanku Annu (Morena Baccarin) se zpočátku zdají být dobré a lidstvu prospěšné – navázání dobrých meziplanetárních vztahů a výměna technologií formou směny za kov. Čím více se rasa vplétá do pozemských záležitostí a zakořeňuje, tím více se postupně odhalují její skutečné úmysly, které jsou černější než noc…
  • romanticko-dramatický seriál The Vampire Diaries (FDb.cz)
    • Stefan i jeho bratr Damon jsou upíři, kteří se vrátili do místa svého rodiště. Stefan je ten hodný, pijící jen zvířecí krev, Damon si libuje v krvi lidské, která ho činí takřka neporazitelným. Rivalita mezi bratry se však netýká jen Eleny, která je k nerozeznání podobná od jejich bývalé lásky, jejich stvořitelky, Katherine. Bratři v tomto městečku musí čelit i lovcům upírů z řad zasvěcených obyvatel města a také dalším upírům, kteří se zde náhle zjevují.

Zatím nejsou k dispozici informace o termínech vydání (resp. je to „letos“) ani technické specifikace (předpokládat se dá VC-1 obraz a Dolby TrueHD 5.1 zvuk) nebo bonusová výbava (nějaká jistě bude, ale obvykle to není nic moc).

Je nám jasné, že není problém stáhnout si HDTV rip v MKV maximálně několik hodin po odvysílání aktuálního dílu prakticky jakéhokoliv seriálu a pak si jen počkat na české svépomocné titulky… Ale přece jen, pokud byste chtěli mít svůj oblíbený seriál na „modrých“ Blu-ray kotoučcích, je určitě dobré vědět, že tu možnost máte.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře