D-Link uvádí modemy pro kabelové připojení k internetu

vydáno 16. 7. 2010 | autor D-Link | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: D-Link, DCM-301, DCM-702, DCM-704B, DCM-712, DOCSIS, EMTA, EuroDOCSIS, FXS, HFC, Hybrid Fibre-Coax, modem, PacketCable, QoS

D-Link - logo

Certifikované modemy pro kabelové připojení DOCSIS/EuroDOCSIS 3.0 zlepšují přehrávání audio a video obsahu internetu v reálném čase, internetovou telefonii, hraní her náročných na datové přenosy a stahování souborů.

Společnost D-Link, přední výrobce síťových a komunikačních řešení, uvádí na evropský trh řadu integrovaných modemů pro kabelové připojení k internetu. Poskytovatelům kabelového připojení umožní zajistit svým zákazníkům nejvyšší rychlost internetového připojení a komplexní internetové služby s přidanou hodnotou.

Nabídnou jim tak pohodlné a rychlé přehrávání audio a video obsahu internetu ve vysokém rozlišení, internetové televize a sdílení souborů. Zároveň tak budou schopni konkurovat alternativním technologiím přístupu k internetu, např. xDSL, 3G nebo satelitnímu připojení.

D-Link DCM-301

Modemy pro kabelové připojení společnosti D-Link jsou kompatibilní s nejnovějšími standardy DOCSIS/EuroDOCSIS 3.0 a podporují rychlost stahování, která je až osmkrát rychlejší než standardy DOCSIS/EuroDOCSIS 2.0.

Řada provozovatelů kabelového připojení v současnosti své sítě modernizuje a rozšiřuje, aby těmto specifikacím vyhověla. Zákazníkům tak mohou nabídnout výhody vyplývající z nových standardů – přenosovou rychlost až 400 Mb/s při stahování dat a až 160 Mb/s při odesílání dat.

„Víme, že provozovatelé kabelového připojení požadují plně integrovaná zařízení, která fungují jako modem pro kabelové připojení a bezdrátový směrovač a mají hlasové funkce. Nové produkty D-Link vycházejí z naší hlavní specializace – směrovače DSL a zařízení IAD (Integrated Access Devices) – a nabízejí provozovatelům kabelového připojení jeden přístroj, který lze mnohem levněji nabízet na trhu a spravovat. Jedná se o první krok při realizaci naší vize modemů pro kabelové připojení v budoucnosti – jejich integraci se set-top-boxy pro kabelové připojení,“ říká Kevin Wen, prezident D-Link Europe.

D-Link DCM-702

Čtyři produkty společnosti D-Link pro evropské provozovatele kabelového připojení, nabízejí širokou škálu funkcí, které zákazníkům poskytnou lepší výkon a služby. O tom, že splňují nejnovější standardy vysokorychlostních datových přenosů, svědčí certifikace produktů DCM-301 a DCM-704B pro standardy DOCSIS anebo EuroDOCSIS 3.0.

DCM-301 – modem pro kabelové připojení

Zvyšuje účinnost a efektivitu vysokorychlostního připojení uvolněním ucpané sítě a výrazně tak zrychluje stahování dat. Tento produkt využívá výhod nové generace krytů a vertikálního leštěného designu určeného k použití ve stojaté poloze.

DCM-702 – bezdrátový modem pro kabelové připojení a směrovač typu N

Zajišťuje špičkový výkon pro domácí i malé firemní sítě. Nabízí bezdrátové připojení i připojení kabelem pro rychlé přenosy dat, přehrávání multimediálních souborů na internetu ve vysokém rozlišení a hraní her.

Je vybaven čtyřmi gigabitovými porty Ethernet a představuje tak ideální řešení pro malou firemní síť s více počítači nebo zařízeními.

D-Link DCM-704B

DCM-712 – modem pro kabelové připojení podporující internetovou telefonii EMTA

Podporuje dvě telefonní linky, které splňují nejnovější specifikace interoperability PacketCable týkající se zajištění pokročilých služeb internetové telefonie v reálném čase. Uživatelé se tak mohou pomocí jednoho zařízení připojovat k internetu a současně využívat internetovou telefonii.

Navíc poskytovatelům služeb umožňuje spolehlivě zajišťovat hlasové služby nevídanou rychlostí s využitím sítě HFC (Hybrid Fibre-Coax).

DCM-704B – bezdrátový směrovač pro kabelové připojení typu N a internetovou telefonii EMTA

Kombinuje funkce modelů DCM-702 a DCM-712. Zajišťuje rychlé bezdrátové připojení typu N a připojení přes gigabitový port Ethernet, díky kterému mají uživatelé k dispozici mimořádně rychlé připojení k internetu.

Je vybaven dvěma porty pro telefony FXS – uživatelé tak mají k dispozici dvě paralelní připojení pro internetovou telefonii využívající standard internetové telefonie PacketCable a funkci QoS společnosti D-Link.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře