Criterion představuje vyšperkovanou edici Fantastického pana Lišáka (video)

vydáno 11. 2. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Fantastic Mr. Fox, Fantastický pan Lišák, film, The Criterion Collection

Wes Anderson v uplynulých dnech představil svou horkou novinku Grandhotel Budapešť na festivalu Berlinale a rovněž v pražské Lucerně (mimochodem výtečný snímek plný režisérovy typicky rozšafné imaginace, nápaditého humoru a skvělého Ralpha Fiennese), americký Criterion se však aktuálně zaměřuje na jiný film z jeho utěšeně se rozrůstající filmografie. Podobně nápaditého a osobitého Fantastického pana Lišáka, kterého Anderson zadaptoval na základě dětské knihy Roalda Dahla.

Criterion má totiž v plánu uvedení Blu-ray edice filmu, na níž bude přítomný nový přepis (schválený režisérem) a halda interesantních bonusů, na něž se můžete v rychlosti podívat díky nové upoutávce, která je jeden po druhém představuje. A láká natolik, že disk zřejmě zakoupím i přesto, že jsem jen pár týdnů zpátky pořídil tuzemskou edici.

Criterion edice Fantastického pana Lišáka bude k zakoupení například na americkém Amazonu za cenu 25 dolarů již příští týden. Jako vždy však půjde o edici regionálně kódovanou pro americký trh. Pro její přehrání tudíž budete potřebovat region free či region 1 přehrávač.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře