Canon uvedl systémový fotoaparát v retro hávu

vydáno 23. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video

Tagy: bezzrcadlovka, Canon EOS M6, elektronický hledáček, EVF-DC2, systémový fotoaparát, Wi-Fi

Společnost Canon uvedla na trh systémový digitální fotoaparát (tzv. bezzrcadlovku) v retro hávu, který patří do řady EOS M a nese modelové označení EOS M6.

Novinka je vybavena nejmodernějšími technologiemi japonské značky, jako je třeba CMOS APS-C snímač s rozlišením 24,2 megapixelu, a to v kompaktním těle, či automatické ostření s duálními pixely CMOS.

Již samozřejmostí je možnost rychlého sekvenčního snímání, a to rychlostí až sedm snímků za sekundu (nebo devět snímků při pevném zaostření). K dispozici je i pětiosý stabilizátor pro video, který dokáže natáčet rychlostí 60 snímků za vteřinu v rozlišení Full HD. Výsledné snímky i video lze ještě vylepšit použitím objektivu s podporou dynamického stabilizátoru obrazu, třeba Canon EF-M 15–45mm f/3.5–6.3 IS STM.

K dalším již běžným funkcionalitám modelu Canon EOS M6 patří integrovaný Wi-Fi modul či technologie NFC, ale také Bluetooth pro přímé bezdrátové spárování se smartphonem nebo tabletem.

Kromě samotného fotoaparátu představil Canon i kompatibilní elektronický hledáček EVF-DC2, který lze kromě řady EOS M zkombinovat i s řadou PowerShot.

Zdroj: TZ Canon

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře