Canon uvádí digitální zrcadlovky EOS 77D a EOS 800D

vydáno 19. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Foto a video

Tagy: APS-C, Canon EOS 77D, Canon EOS 800D, CMOS, digitální zrcadlovka, fotoaparát, Full HD video

Společnost Canon přichází na trh s novými digitálními zrcadlovkami Canon EOS 77D a EOS 800D, které v sobě kombinují nejmodernější technologie zpracování obrazu.

K těmto technologiím se řadí CMOS snímač typu APS-C, který nabízí maximální rozlišení 24,2 megapixelu, či obrazový procesor DIGIC 7. Zatímco vyšší model EOS 77D staví především na možnostech manuálního nastavení (včetně clony či rychlosti závěrky), EOS 800D je modelem, který se hodí spíše pro začínající uživatele.

Současně s fotoaparáty se na trhu objevil i objektiv EF-S 18–55mm f/4–5.6 IS STM, který je podle výrobce nejmenším setovým objektivem v daném rozsahu ohniskových vzdáleností. Další novinkou je pak dálkový ovladač BR-E1 pro vzdálené snímání ze vzdálenosti až pěti metrů.

Oba modely automaticky ostří do tří setin sekundy a zvládnou sekvenčně vyfotit až šest snímků za sekundu. Automatické ostření navíc disponuje 45 křížovými body. Maximální hodnota ISO je u obou modelů 25 600 s možností rozšíření na dvojnásobek. Obě zrcadlovky pak disponují taktéž měřicím snímačem RGB+IR s rozlišením 7 560 pixelů pro přesnou expozici a odlišení barevných nuancí v záběru.

Fotoaparáty podporují nahrávání videa ve Full HD s 60 snímky za sekundu či režim HDR Movie Shooting.

Zdroj: TZ Canon

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře