Britští KEF slaví 55. výročí bezdrátovými reproduktory

vydáno 23. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: bezdrátové reproduktory, Bluetooth, Hi-Fi audio, KEF LS50 Wireless, Wi-Fi

Britský výrobce hi-fi zařízení KEF slaví 55. výročí ve velkém stylu – vydáním bezdrátových reproduktorů LS50 Wireless za dva tisíce liber.

Aktivní digitální a bezdrátový „lifestylový“ audio systém využívá 24 bitového/192kHz digitálního signálu společně s DAC (digitálně-analogovým převodníkem) pro každý kanál. Kromě toho jsou reproduktory vybaveny podporou technologií Wi-Fi a Bluetooth.

Starší, kabelový model LS50 již dříve získal několik ocenění, a jeho bezdrátová verze je vybavena stejným měničem Uni-Q, který sestává z 25mm tweeteru umístěného uprostřed 130mm kuželu pro basy/středy, vyvedeného v růžově zlaté.

Integrovaný zesilovač se chlubí výstupem 230 W na kanál v konfiguraci bi-amp, dual mono. DSP přechod pro pokročilou korekci času byl zase vytvořen tak, aby maximalizoval časovou harmonizaci mezi frekvencemi. K možnostem kabelového připojení patří asynchronní USB typu B i optická a linková RCA zdířka na sluchátka (phono). K dispozici je samozřejmě i možnost vzhledového přizpůsobení. A o ceně jsme hovořili již na začátku. Na výměnu si přichystejte kolem 63 tisíc korun.

Zdroj: Hi-Fi Choice

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře