Bowers & Wilkins uvádí svůj vlajkový reproduktor

vydáno 26. 5. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 1 komentář

Tagy: Bowers & Wilkins 800 D3, hi-fi, reproduktor

Nachystejte platinové kreditky, Bowers & Wilkins se v červenci chystá doplnit svou aktualizovanou řadu Diamond Series vlajkovou lodí.

Jde o futuristický sloupový reproduktor 800 D3, který je (dle slov výrobce) „nejvýkonnějším a nejpokročilejším reproduktorem, který kdy (naše) značka vytvořila.“ Tomu samozřejmě odpovídá i cena, která bude v USA činit ohromujících 15 000 dolarů (355 tisíc korun) za kus, což by ovšem nadšené audiofily nemělo překvapit. Cena v ČR bude zřejmě o něco vyšší, odhadujeme to na nějakých 400 tisíc korun za kus (a jeden vám nejspíše stačit nebude).

Pokud v tiskové zprávě výrobce odhlédneme od marketingových řečí, pak se dozvíme, že si Bowers & Wilkins model 800 D3 nadělil k blížícímu se 50. výročí značky. Novinka disponuje dvěma 10palcovými (254mm) basovými membránami typu Aerofoil (o něco menší 802 D3 pak osmipalcovými), které využívají speciální konstrukci z karbonového vlákna.

Výškový reproduktor s diamantovou membránou a středový reproduktor s membránou typu Continuum, které se nacházejí zcela nahoře, jsou pak stejné jako u levnějšího modelu 802 D3, který se na našem trhu prodává asi za 300 tisíc.

Zdroj: HomeTheaterReview

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bowers & Wilkins uvádí svůj vlajkový reproduktor

Vložil dasd (bez ověření), 19. Listopad 2018 - 15:27

Obrázek uživatele dasd

I read a article under the same title some time ago, but this articles quality is much, much better. How you do this.. news