Bond dostane další kolekci a nádherné steelbooky 9 bondovek

vydáno 22. 7. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Bond, Collector's Edition, James Bond, James Bond Blu-ray Collection, sběratelská edice, SteelBook

James Bond dostal za života domácích nosičů tolik kolekcí, že mu mohou jiné série jen tiše závidět. Viděli jsme kolekci k 50. výročí, sběratelské kufříky, došlo i na řadu sběratelských steelbooků a různorodé kolekce s příběhy jednotlivých představitelů Jamese Bonda. Nepřekvapí tedy, že se ještě před premiérou nového filmu SPECTRE dočkáme dalšího sebraného vydání.

James Bond dostane novou kolekci

To se na rozdíl od předchozích edic vejde na běžnou poličku. Půjde totiž o běžný papírový box, v němž budou uloženy amaray krabičky se všemi 23 dosavadními filmovými dobrodružstvími Jamese Bonda. Součástí balení budou i digitální kopie filmů. Chybět nebude ani prostor pro příští rok vydaný Blu-ray SPECTRE a samozřejmě ani 120 hodin bonusů, které jste mohli vidět na předchozích edicích. Aby studio nalákalo fanoušky k nové edici, přihodí ještě dva nové featuretty o dosavadním průběhu série a organizaci Spectre a knížku s nejlepšími filmovými plakáty série.

James Bond zamíří do nových steelbooků

Tato edice vyjde 15. táří exkluzivně na americkém Amazonu. Není ovšem vyloučeno, že se průběžně dočkáme vydání i na dalších trzích.

Kromě ucelené kolekce pak můžete zainvestovat i do nových steelbooků, jež jsou inspirované slavnými titulkovými sekvencemi. Vydání těchto steelbooků se dočkají nové filmy s Danielem Craigem a také díly, v nichž se objevila organizace Spectre. Úžasně však vypadají všechny. Jen zamrzí, že ač jsou i pro náš trh potvrzené, hatí se tím předchozí plán na vydání steelbooků všech dosavadních bondovek v ucelené grafice.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře