Bojujte za Wolverina proti Magnetovi + soutěž

vydáno 15. 4. 2014 | autor Redakce | sekce Novinky | téma IT a software, Z domova

Tagy: hrejzona, soutěž, X-Men

Search and Destroy Další díl filmové série X-Men míří do pomalu do kin a vy si můžete zkrátit čekání skrze onlinovku Wolverine and the X-Men: Search and Destroy.

V této výborné bojové hře musíte spolu s Wolverinem zničit všechny roboty a tím dostat Genoshu na svobodu. Nepřátelské roboty na vás posílá samotný Magneto, a ten, jak známo, nezná slitování. Takže je jasné, že Search and Destroy nebude žádnou procházkou růžovým sadem, ale pěkně drsnou bitvou. Po cestě dostáváte v pokročilých levelech v Rage módu možnost speciálních útoků. Najděte a pomozte Wolverinovi zničit hordy robotů. U této onlinovky se skvěle vybijete a pobavíte. Vžijte se do role vašeho oblíbeného hrdiny.

Hra pro dobití baterek a odreagování

Her ve stylu Najdi a znič je více. V každé se ničí jiné objekty. Hrajete třeba v prostředí pouště, pobřeží, železnice nebo města. Pařba Search and Destroy, kde je hráč v roli Wolverina, je unikátní svým pojetím, a popularitou ústřední postavy. Proti krutému Magnetovi a jeho robotům si určitě rád zkusí zabojovat každý.

Vyhraj nákup v hodnotě 3 tisíc

Na Herním boxu právě „probíhá soutěž“http://www.hernibox.cz/, ve které můžete vyhrát 3.000 Kč na Váš nákup v jednom z internetových obchodů. Přečtěte si pravidla, která naleznete ve spodní části webu, zúčastněte se a užijte si výhry.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře