Bobby: Blu-ray film jako příloha časopisu Stereo & Video

vydáno 11. 2. 2008 | autor TLP | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 4 komentáře

Tagy: Atentát v Ambassadoru, Blu-ray, Bobby, Capricorn One, film, Kozoroh 1, Stereo & Video

Stereo & Video - logo

28. února vychází březnové číslo časopisu Stereo & Video (3/2008), u kterého kromě tiskového HD speciálu naleznete také Blu-ray disk s filmem Bobby (Atentát v Ambassadoru). Příznivci vysokého rozlišení se na takovouto „nadílku“ mohou těšit pravidelně každé tři měsíce.

Loni v prosinci připravil časopis Stereo & Video první přílohový Blu-ray disk s filmem Kozoroh 1 a zpříjemnil tak předvánoční čas všem českým nadšencům do Blu-ray a HD domácího kina. Za cenu 299 korun se jednalo (a dosud jedná) o nejlevnější Blu-ray film na našem trhu, navíc s kompletní českou jazykovou podporou. Prodejně šlo o jednoznačný úspěch, proto se vydavatelství časopisu rozhodlo ve vydávání pravidelných Blu-ray příloh pokračovat.

Kozoroh 1 je starší konspirační sci-fi film, který sice potěšil znalce žánru, ale velkou část zájemců o Blu-ray nechal chladným. Tentokrát přišel na řadu Bobby, hvězdně obsazený příběh o atentátu na Roberta F. Kennedyho. Vzhledem k době vzniku filmu (2006) lze očekávat patřičně kvalitní obraz i zvuk.

Na základě zkušeností s někdy problematickou dostupností prosincového čísla je tentokrát k dispozici možnost objednat si časopis s Blu-ray přílohou přes SMS. Podrobnosti naleznete zde na webu časopisu Stereo & Video.

UPDATE 22. 2. 2008: Podle posledních informací z vydavatelství bude cena časopisu s Blu-ray filmem Bobby 399 korun. Pro předplatitele a pro ty, kteří si disk objednali přes SMS, by měla zůstat zachována původní cena.

TIP: Podívejte se na podrobné informace o Blu-ray vydání filmu Bobby / Atentát v Ambassadoru ve zdejší databázi HD filmů.

Bobby (Atentát v Ambassadoru)

Bobby / Atentát v Ambassadoru (Bobby, 2006)
  • Rok: 2006
  • Země: USA
  • Hrají: Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Demi Moore, Sharon Stone, Elijah Wood
  • Režie: Emilio Estevez
  • Délka: 120 minut (2:00)
  • Další informace: film na FDb.cz

4. června 1968. Senátor Robert F. Kennedy přijíždí do hotelu Ambassador v Los Angeles přednést projev v rámci své kandidatury na prezidenta Spojených států. Ve všech lidech vzbuzuje naději, vzrušení a dojem, že jeho zvolení bude příčinou velkých změn. V následujících dvou dnech však celý svět bude svědkem události, která změní historii a životy mnoha lidí.

Atentát v Ambassadoru není politický film. Není to ani příběh Roberta Kennedyho (ve filmu ho vidíme výhradně ze skutečných archivních záběru). Je to pohled do životů několika lidí, jejichž cesty se na pár hodin protly. Příběh lidí, kteří byli v bezprostřední blízkosti jednoho z největších incidentů 20. století.

Režisér a scenárista Emilio Estevez získal do jednotlivých rolí jedinečné herecké osobnosti. Před kamerou se sešly nejzkušenější hollywoodské hvězdy několika generací: držitelka Oscara Helen Hunt (Lepší už to nebude), držitel Oscara Anthony Hopkins (Mlčení jehňátek), Laurence Fishburne (Matrix 1–3), Demi Moore (Neslušný návrh, Striptýz), Sharon Stone (Základní instinkt, Casino), Elijah Wood (trilogie Pán prstenů, Sin City – město hříchu), Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty), Heather Graham (Z pekla, Kurz sebeovládání).

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bobby: Blu-ray film jako příloha časopisu Stereo & Video

Vložil Barva (bez ověření), 11. Únor 2008 - 13:43

Obrázek uživatele Barva

Chtěl jsem se zeptat zda tento BR-disk bude s českou podporou.Jestli ano tak je mi záhadou jakto že není normálně dostupný v obchodech.Jinak velká radost že se něco na tomto bídném trhu hýbe.

Re: Bobby: Blu-ray film jako příloha časopisu Stereo & Video

Vložil d.f.h, 11. Únor 2008 - 13:48

Obrázek uživatele d.f.h

Samozřejmě bude s českou podporou, sháním podrobnosti o podobě dabingu, ale budou i titulky. No a když se podíváte na Blu-ray Kozoroh 1, které vyšlo v prosinci, tak to bylo možné sehnat také jen jako přílohu časopisu Stereo & Video, v normálním prodeji je jen DVD.

Je to prostě exkluzivita, kdo má zájem a dost financí, může si na Blu-ray vydat a prodávat cokoliv, na co se mu podaří sehnat práva :-). Mohl by to dělat kdokoliv z tuzemských distributorů, ale nedělají to. Jejich problém…

Re: Bobby: Blu-ray film jako příloha časopisu Stereo & Video

Vložil Barva (bez ověření), 11. Únor 2008 - 14:15

Obrázek uživatele Barva

Dík za rychlou odpověd.Jen škoda že se nenajde víc společností které by se pokusili o podobné věci.Ale ještě jsem se chtěl zeptat zsda nevíte něco bližšího o titulech které jsou v plánu do budoucna v tomto časopise.A ještě jeden dotaz.Minule jste mi psal že se na nešem trhu chystá spojení dvou společností(ted mi vypadlo o jaké se jedná)které se chystají vydávat na našem trhu nové tituly na BR-discích a že už nebudeme závislí pouze na Sony Pictures.Neví se už o tomto kroku něco bližšího?

Re: Bobby: Blu-ray film jako příloha časopisu Stereo & Video

Vložil d.f.h, 11. Únor 2008 - 14:20

Obrázek uživatele d.f.h

Podle všeho bude dalším titulem výborný starší katastrofický thriller Dotek medúzy (film na FDb.cz). Tahle informace už se objevila na různých místech, takže snad nevyzrazuji něco, co bych neměl.

Další distributor / vydavatel Blu-ray se u nás bohužel zatím ještě neobjevil. Nezbývá než čekat :-(