Blu-ray zakusí Hněv Titánů

vydáno 17. 5. 2012 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 4 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, Hněv titánů, Wrath of the Titans

Obrovská monstra, agresivní vizuál a řízná muzika v pozadí. Hněv Titánů zkrátka umí – stejně jako dva roky starý Souboj Titánů – vzbudit pozornost. Film je to sice tak trochu k ničemu, když se v něm kromě akčních vylomenin děje pramálo poutavého. Kdo má ovšem rád akční výplachy a nehodlá při sledování filmů zapojovat mozek, má poměrně velkou šanci, že druhou sondu do za vlasy přitaženého Řecka přežije a možná se bude i bavit.

Wrath of the Titans

Doufá v to především studio Warner Bros., které chrabrého Persea pošle 26. června do zámořských obchodů v tradičně vymazlené edici, zahrnující kromě obligátního FullHD obrazu a zvuku s cejchem šestikanálového DTS-HD Master Audia i hodiny bonusových materiálů.

Jejich kompletní seznam sice ještě nemáme, nicméně hned dvojice Maximum Movie Modů (rozdělená na The Path of Men a The Path of Gods) je příslibem, který si každý závislák na filmovém zákulisí nechá líbit. Ať už se totiž ve virtuálním studiu, do něhož se v průběhu filmu bezešvě vstupuje, objeví režisér, herci nebo jiní členové štábu, vždy je o informační nálož postaráno. A co teprve, když se prokoušete i volitelnými rozhovory, srovnávačky storyboardů či štědrou náloží propagačních fotek.

Film v zahraničí vyjde v rámci jedné edice na všech dostupných formátech. U nás se zřejmě budeme moci rozhodnout, jestli investujeme do DVD, Blu-ray, nebo Blu-ray 3D.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Blu-ray zakusí Hněv Titánů

Vložil moviereaper (bez ověření), 17. Květen 2012 - 18:12

Obrázek uživatele moviereaper

„Kdo má ovšem rád akční výplachy a nehodlá při sledování filmů zapojovat mozek, má poměrně velkou šanci, že druhou sondu do za vlasy přitaženého Řecka přežije a možná se bude i bavit.“ No celkem by mě zajímalo, zda se někomu ze zdejších čtenářů ten film líbil tak, že by si ho na BD pořídil, tenhle kousek byl pro mě snad ještě větší průšvih než jednička, prostě jeden big fail a to jsem prosím fanoušek akčňáků s prostým dějem, u tohohle to už ale i na mě bylo moc, znova bych druhé Titány už nezvládl…

Re: Blu-ray zakusí Hněv Titánů

Vložil Ice (bez ověření), 18. Květen 2012 - 8:19

Obrázek uživatele Ice

Potom co citam bude mi stacit kuknut to na HBO HD a to som dost velky fanusik 3D. :D

Re: Blu-ray zakusí Hněv Titánů

Vložil ZEUS (bez ověření), 18. Květen 2012 - 12:02

Obrázek uživatele ZEUS

Dvojka Titánů byla lepší než jednička! Na blu ray si ji rozhodně koupím /dokonce i ve verzi 3D/!

Re: Blu-ray zakusí Hněv Titánů

Vložil BranoZ (bez ověření), 18. Květen 2012 - 12:14

Obrázek uživatele BranoZ

U niekoho s menom Zeus je to pochopiteľné. :-)