Blu-ray tituly pro 50. týden (10. - 16. prosince 2007)

vydáno 9. 12. 2007 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, film, Legenda o Zorrovi, Sony Pictures, The Legend of Zorro

Společnost Bontonfilm – jediný tuzemský distributor Blu-ray titulů – pro nás na nadcházející týden připravila další nový film ve vysokém rozlišení. Dobrodružné akční drama Legenda o Zorrovi si jako obvykle krátce představíme.

Všechny u nás oficiálně distribuované filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů společnosti Bonton, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Legenda o Zorrovi

Legenda o Zorrovi (Legend of Zorro, The, 2005)
  • Český název: Legenda o Zorrovi
  • Originální název: Legend of Zorro, The
  • Rok výroby: 2005
  • Žánr: Akční / Dobrodružný / Drama / Western
  • Délka: 131 minut (2:11)
  • Režie: Martin Campbell
  • Hrají: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Pedro Armendáriz Jr., Rufus Sewell, Michael Emerson
  • Studio: Sony Pictures
  • Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s.
  • Dostupnost v ČR od: 10. 12. 2007

V novém akčním dobrodružství z produkce Columbia Pictures a Spyglass Entertainment Legenda o Zorrovi se maskovaný hrdina vydává na dosud nejtěžší úkol svého života. Antonio Banderas, který byl v minulosti nominován na několik Zlatých glóbů, a oscarová herečka Catherine Zeta-Jones se pod vedením režiséra Martina Campbella znovu ocitají ve vzrušujícím příběhu plném akce, který se tentokrát odehrává v Kalifornii během kritických dnů, předcházejících jejímu prohlášení státem Unie.

Příběh Legendy o Zorrovi začíná deset let od okamžiku, kdy jsme hrdiny opustili na konci předchozího dobrodružství. Alejandro (Banderas) a Elena (Zeta-Jones) se stali manžely a mají spolu 10letého syna Joaquina (Adrian Alonso). Přestože si Alejandro stále obléká masku Zorra, aby ochránil chudé a utlačované obyvatele kalifornského teritoria před hamižností tamějších vládců, musí se často rozhodovat mezi svým pocitem pro spravedlnost a touhou po normálním životě. Když několik prominentních obchodníků a místních magnátů začne spřádat zločinné plány, které mají zabránit tomu, aby se Kalifornie stala 31. státem USA, čeká jej toto dilema znovu. Při statečném pokusu o překažení jejich plánů se Zorro ocitá v krizi, která ohrožuje nejen jeho vlastní život, ale také bezpečí jeho rodiny.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu.

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr – tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, samozřejmě mají českou podporu, a to ve formě českých titulků (vždy) nebo dabingu (zatím minimálně). Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře