Blu-ray tituly pro 20. týden (14. - 20. května 2007)

vydáno 13. 5. 2007 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, film, Klik: Život na dálkové ovládání, Na dotek, V moci ďábla

Je tu opět neděle a s ní další díl pravidelného seriálu, ve kterém si krátce představíme další tři Blu-ray tituly, které v nadcházejícím týdnu na náš trh uvede společnost Bonton. Tentokrát se jedná o komedii Klik: Život na dálkové ovládání, na Oscara nominované drama Na dotek a mysteriozní thriller s prvky hororu V moci ďábla.

Všechny u nás oficiálně distribuované filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat.

Klik: Život na dálkové ovládání

Klik: Život na dálkové ovládání (Click, 2006) (Blu-ray)

Český název: Klik: Život na dálkové ovládání

Originální název: Click

Rok výroby: 2006

Žánr: Komedie / Drama / Fantasy

Délka: 107 minut (1:47)

Režie: Frank Coraci

Hrají: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff, Henry Winkler

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 14. 5. 2007)

Michael Newman (Adam Sandler) je nejen architekt, ale co je horší i workaholik, jenž zanedbává svou rodinu a své soukromí vůbec. Jednoho dne se mu dostane do rukou zajímavá drobnůstka, neobvyklá hračička – dálkový ovladač. Ale ne ledajaký ovladač, protože tento umožňuje Michaelovi posunovat čas zpátky a připomíná mu tak různé dávno zapomenuté životní situace. Když se však ovladač zblázní, nastávají Michaelovi horké chvilky…

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Na dotek

Na dotek (Closer, 2004) (Blu-ray)

Český název: Na dotek

Originální název: Closer

Rok výroby: 2004

Žánr: Drama

Délka: 104 minut (1:44)

Režie: Mike Nichols

Hrají: Jude Law, Clive Owen, Natalie Portman, Julia Roberts, Nick Hobbs

Studio: Sony Pictures

Film Na dotek, který je sarkastickým pohledem na současné citové vztahy, vypráví příběh čtyř obyvatel Londýna (Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman a Clive Owen), jejichž osudy se protnou v nemilosrdné mezilidské hře plné náhodných setkání, spalující přitažlivosti a bezstarostných zrad.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

V moci ďábla

V moci ďábla (Exorcism of Emily Rose, The, 2005) (Blu-ray)

Český název: V moci ďábla

Originální název: Exorcism of Emily Rose, The

Rok výroby: 2005

Žánr: Horor / Drama / Thriller / Mysteriózní

Délka: 113 minut (1:53)

Režie: Scott Derrickson

Hrají: Laura Linney, Campbell Scott, Tom Wilkinson, Jennifer Carpenter, Joshua Close

Studio: Sony Pictures

Katolická církev učinila extrémně vzácné rozhodnutí a oficiálně potvrdila, že je devatenáctiletá studentka prvního ročníku vysoké školy posedlá zlý duchem. Příběh filmu V moci ďábla pojednává o dramatickém soudním líčení s farářem, odsouzeným za nedbalost, která vyústila ve smrt mladé, údajně posedlé dívky. V hlavní roli snímku, založeného na skutečných událostech, se představí Laura Linney jako Erin Bruner, obhájkyně otce Richarda Moorea (Tom Wilkinson), který kontroverzní vymítání ďábla vedl.

Emily Rose (Jennifer Carpenter) opouští svůj klidný venkovský domov, aby mohla studovat na vysoké škole. V osamělé noclehárně ji však jedné noci potká děsivá „halucinace“, po níž ztratí vědomí. Útoky se postupně stávají častějšími a jejich intenzita se stále stupňuje, proto se nábožensky založená Emily rozhodne podstoupit vymítání ďábla pod vedením faráře, otce Richarda Moorea. Když pak mladá dívka během obřadu zemře, je farář obviněn ze zabití z nedbalosti. Roli jeho obhájkyně neochotně přijímá renomovaná právnička Erin Bruner, jejíž skálopevný ateismus a nedůvěra v nadpřirozeno jsou v průběhu soudního procesu nalomeny oddanou vírou otce Moorea a zvláštními, nevysvětlitelnými okolnostmi, které případ provázejí.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr – tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, samozřejmě mají českou podporu, a to ve formě českých titulků (vždy) nebo dabingu (zatím minimálně). Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře