Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S pro předvánoční trh 2008

vydáno 24. 11. 2008 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače | 4 komentáře

Tagy: 1080p, Aquos, AQUOS LINK, BD-HP21, BD-HP21S, Blu-ray, Dolby TrueHD, DTS-HD, Full HD, HDMI, HDMI-CEC, JPEG, přehrávač, Sharp

SHARP - logo

Blu-ray přehrávač BD-HP21S je ideální partner pro nejnovější LCD televize Sharp AQUOS. Kombinace špičkové kvality obrazu, množství speciálních funkcí a tenkého designu umožňuje vychutnat si fantastické filmové zážitky v komfortu vlastního domova.

Ať už je to Blu-ray disk, DVD nebo CD – multifunkční AQUOS BD-HP21S je schopný přehrát vše. Díky svému Full HD 1080p/24Hz výstupu dodává přirozený obraz bez kmitání a průkopnický je i v audio charakteristice: Dolby True HD a DTS-HD zaručí perfektní zvukovou reprodukci nerozeznatelnou od originálu.

Užitečná funkce AQUOS link umožňuje divákovi jedním dálkovým ovladačem komfortně ovládat svůj nový Blu-ray přehrávač a stejně tak jakékoliv další zařízení podporující Link funkci (CEC) – například LCD televizi, audio systém. Další velmi praktickou funkcí je CD-JPEG prohlížeč fotek, který umožní uživatelům předvést své oblíbené fotografie jako slide-show kdykoliv budou chtít.

Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S

Díky tenkému designu a kompaktním rozměrům – 430×68×335 milimetrů – kombinovaným s povrchovou úpravou černého klavírního laku je Blu-ray přehrávač BD-HP21S skutečně nepřehlédnutelnou součástí každého obývacího pokoje. Po připojení přehrávače k nejnovější generaci AQUOS Full HD televizí vytvoří tandem poskytující špičkové filmové zážitky pro každou domácnosti.

Za vysokým rozlišením obrazu a vytříbeným designem nezaostává ani ekologičnost produktu, cože je stále sledovanější vlastnost nejnovějších technických výrobků. Zde nový Blu-ray přehrávač od Sharpu sbírá body díky nízké spotřebě energie, která činí 26 wattů při plném provozu a 0,5 wattu v pohotovostním režimu. Přehrávač je také vybaven množstvím konektorů, jako jsou HDMI 1.3 výstup, komponentní a video výstup, levý/pravý audio výstup a také optický digitální audio výstup.

S multifunkčním Blu-ray přehrávačem je standardně dodáván dálkový ovladač s bateriemi, podrobný návod k použití, AV kabely a napájecí šňůra.

Sharp BD-HP21S se dostane na pulty obchodů koncem listopadu.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S pro předvánoční trh 2008

Vložil DTS-HD Master Audio (bez ověření), 25. Listopad 2008 - 9:46

Obrázek uživatele DTS-HD Master Audio

No, o tom jak moc se stane ozdobou obývacího pokoje bych polemizovat nechtěl, přeci jen, každému se líbí něco jiného. Ovšem musím se pozastavit nad výše uvedeným článkem, který na mě svým pozitivním vyzněním dělá dojem, jakoby se jednalo o kdovíjak dobře vybavený domácí přehrávač. Jediné, čím by tento Sharp mohl zaujmout, by byla velice příznivá cena, za kterou by zákazníci byli ochotni oželet téměř všechny pokročilé vymoženosti jako je BD Live(absence LAN konektoru – neodpovídá BD Profile 2.0), žádná čtečka paměťových karet, JPEG – pouze z CD-R/RW, analogový výstup jen 2.0, nemožnost přehrání DivX, atd. No a konečně ona zmiňovaná ekologičnost. Je velice pěkné, že dnešní zákazník při výběru hledí také na skutčnost jako je spotřeba elektrické energie, ovšem ani v tomto směru zde uvedený Sharp nijak neexceluje a rozhodně nenabízí nižší spotřebu než přístroje konkurenčních výrobců.

Re: Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S pro předvánoční trh 2008

Vložil mvd (bez ověření), 25. Listopad 2008 - 11:39

Obrázek uživatele mvd

Taky „tenký design“ mě zaujal :o) Se svými 7 cm je skutečně tak tenký, že 5 cm Panasonic je proti němu hotový tlusťoch :o)

Je to potřeba brát tak, že je to reklamní článek, který je plný marketingové omáčky a líčí produkt v těch nejrůžovějších barvách. Ostatně většina zde umístěných článků je tohoto typu. Nelze se za to na admina zlobit. Jsou to články, které firmy uvolňují zdarma. Přebírat autorské články už něco stojí a psát vlastní je náročné na čas, zajištění výrobku k recenzi, atd. Kdo by to stíhal. Takže soudný člověk si to přečte, zasměje se perlám, ale hlavně má informaci, že tady je nový výrobek. A o to tady jde. Pak už si může dohledávat recenze a technické parametry.

Takže, admine, DÍKY!

Pravidelný čtenář mvd

Re: Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S pro předvánoční trh 2008

Vložil d.f.h, 25. Listopad 2008 - 11:51

Obrázek uživatele d.f.h

Ano, v podstatě tak nějak to je. Tiskové zprávy k výrobkům jednotlivých společností sem jsou umísťovány hlavně z toho důvodu, aby tu prostě byly a byly zpětně dohledatelné. Pokud dostaneme výrobek k recenzi (a že se to moc často nestává… zatím), tak je hned možné srovnat realitu s představami PR oddělení :-).

Myslím si prostě, že by tu měly být přítomny oba pohledy na věc. Žádný výrobce nikdy nenapíše, že některý z jeho produktů není úplně dokonalý, přitom samozřejmě dokonalý výrobek neexistuje.

Ostatně si myslím, že mnohem důležitější než články jsou uživatelské postřehy čerstvých uživatelů, které shromažďujeme v diskusním fóru.

Re: Blu-ray přehrávač Sharp BD-HP21S pro předvánoční trh 2008

Vložil DTS-HD Master Audio (bez ověření), 25. Listopad 2008 - 12:39

Obrázek uživatele DTS-HD Master Audio

Pokud tyto články finančně podporují tento web, tak to chápu. Pokud ne, tak by stačil link na stránky výrobce, kde si podobnou omáčku člověk přečte také. Já vím, že psaní vlatních článků je dost náročná práce o recenzích nemluvě, ovšem informační hodnotu by takovýto příspěvek získal například tím, kdyby se z manuálu vypsali klíčové vlastnosti stylem – funkce ANO/NE a následná možnost porovnání s dalšími výrobky z archivu příspěvků. Tím by se stal tento web nápomocným například při rozhodování o koupi přehrávače, televize, atd.