Blu-ray kino Panasonic SC-BTX70 s funkcí VIERA CAST

vydáno 28. 4. 2009 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače

Tagy: 96 kHz Surround Re-master, AVCHD, BD-Live, Blu-ray, BonusView, DMP-BD50, Dolby TrueHD, domácí kino, DTS-HD Master Audio, EISA, Eurosport, HDMI, iPod, JPEG, MPEG-2, paměťová karta, Panasonic, Panasonic High Precision 4:4:4, PHL Reference Chroma Processor Plus, Picasa, přehrávač, SC-BTX70, SD, VIERA CAST, VIERA Link, YouTube

Panasonic - logo

Objevte kouzlo Blu-ray v exkluzivním designu se systémem domácího kina SC-BTX70 vybaveným funkcí VIERA CAST

Domácí kino Panasonic SC-BTX70 svým designem dodá vašemu obývacímu pokoji ten správný nádech luxusu a vám zabezpečí dokonalý audiovizuální zážitek. Prostřednictvím funkce VIERA CAST navíc nabízí možnost prohlížet například videoklipy na serveru YouTube nebo sdílet fotografie na webu Picasa přímo na vašem televizoru.

VIERA CAST poprvé přináší snadno dostupnou zábavu z internetu přímo do vašeho televizoru. V pohodlí, na které jste před svou obrazovkou zvyklí, můžete sledovat úplný archiv televize Nova, sdílet s přáteli fotografie v internetových albech Picasa, anebo si vychutnávat sportovní klipy stanice Eurosport.

Oblíbený server YouTube tak definitivně opouští displej vašeho notebooku a stěhuje se do pohodlí obrazovky televizoru a do reproduktorů domácího kina. Po stisknutí tlačítka VIERA CAST se na obrazovce objeví šest oken, z nichž budete moci zvolit pomocí šipek a tlačítka „OK“ požadovaný cíl.

2.1-kanálový systém Blu-ray domácího kina SC-BTX70 se stylovým vertikálním designem přináší jedinečný zvuk, který se díky nové technologii a konstrukci předních reproduktorů blíží ke skutečnému 7.1-kanálovému prostorovému zvuku. V kombinaci s dokonalým obrazem tak určitě pochopíte, v čem spočívá kouzlo filmů z Blu-ray disků.

Domácí Blu-ray kino Panasonic SC-BTX70

Nejdříve vás na tomto domácím kině zaujme skvělý design – vertikální provedení s tenkým profilem a stylový posuvný panel s pohonem zakomponovaný ve střední části hlavní jednotky. Když panel posunete doprava, můžete do jednotky vložit přehrávač iPod, když doleva, můžete vložit Blu-ray disk.

O dokonalý zážitek z filmů, na jaký jste zvyklí z kinosálů, se postará grafický procesor PHL Reference Chroma Processor Plus, kterým se dosahuje vylepšení obrazu, a technologie přesného zpracování Panasonic High Precision 4:4:4. Obě dvě technologie převyšují i úžasné technologie modelu Panasonic DMP-BD50, který získal ocenění nejlepší produkt kategorie Blu-ray přehrávačů v Evropě za období 2008–2009 od asociace EISA.

Ke skvělému obrazu patří i čistý a výrazný zvuk. Ten SC-BTX70 dosahuje díky dalšímu reproduktoru, který přibyl v horní části reproduktorové soustavy. Když se jedná o 2.1-kanálový reproduktorový systém, virtuální technologie Panasonic dokáže vytvořit efekt 7.1-kanálového prostorového zvuku Dolby® TrueHD a DTS™-HD. Když tedy nemáte dostatek místa na osazení osmi reproduktorů, s SC-BTX70 si můžete dopřát porovnatelnou kvalitu dynamického a čistého zvuku.

Domácí Blu-ray kino Panasonic SC-BTX70

Systém Blu-ray domácího kina obsahuje dekodéry kompatibilní se všemi nejnovějšími zvukovými formáty pro 7.1-kanálový prostorový zvuk, které využívá standard Blu-ray Disc™. Navíc, funkce digitálního zpracování audiosignálů 96 kHz Surround Re-master zdokonaluje kvalitu zvuku CD disků a jiných zdrojů a zvyšuje kvalitu multikanálových audiodat uložených na Blu-ray a DVD discích.

Zvětšuje množství zvukové informace, aby se vytvořil realističtější. V případě, že se analogový videokonektor nepoužívá, elektrický proud neteče skrz analogový videoobvod. Tímto se předejde působení rušivých efektů na audiosignál a výsledkem je čistší zvuk.

Funkce BD-Live podporuje stahování bonusového obsahu Blu-ray disků, kterými jsou obrázky a titulky, a umožňuje též účastnit se kvízů a interaktivních her pro více hráčů, které patří k bonusovému obsahu filmů uložených na Blu-ray discích. Samozřejmostí je také podpora funkce BonusView (PiP, obraz v obraze).

Prostřednictvím slotu pro paměťové SD karty se dají jednoduše prohlížet videozáznamy nasnímané prostřednictvím HD/SD videokamery ve formátu AVCHD resp. MEPG-2 a fotografie ve formátu JPEG nasnímané digitálním fotoaparátem.

Domácí Blu-ray kino Panasonic SC-BTX70

Funkce Prezentace s hudbou navíc umožňuje prohlížení fotografií zaznamenaných na paměťové SD kartě formou prezentace doplněné v pozadí oblíbenou hudbou z CD disku nebo přehrávače iPod a třemi různými efekty přechodu na další snímek.

S modelem SC-BTX70 si však můžete dopřát také potěšení z hudby, videoklipů a fotografií z přehrávače iPod. Obsah přehrávače iPod se jednoduše zobrazí na obrazovce a dálkovým ovládačem systému domácího kina nebo televizoru VIERA si z něho můžete vybírat a přehrávat jednotlivé soubory.

Model SC-BTX70 je také vybavený funkcí VIERA Link, takže na přehrávaní filmů a ovládání přehrávače iPod stačí jen dálkový ovládač televizoru VIERA. Navigační menu grafického uživatelského rozhraní se zobrazí, když se systém domácího kina připojí k televiznímu přijímači VIERA prostřednictvím HDMI kabelu a zařízení se zapne. Každý uživatel si systém může lehce nastavit podle zobrazených instrukcí tak, aby získal maximální požitek z filmu s co nejlepší reprodukcí zvuku.

Plánovaný začátek prodeje: červen 2009
Předpokládaná doporučená MOC bude okolo 24000 Kč

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře