Blu-ray kino Panasonic SC-BT205 s funkcí VIERA CAST

vydáno 1. 5. 2009 | autor Panasonic | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače | 4 komentáře

Tagy: 96 kHz Surround Re-master, AVCHD, BD-Live, Blu-ray, BonusView, domácí kino, DVD, Eurosport, HDMI, iPod, JPEG, MPEG-2, Nova, Panasonic, Panasonic High Precision 4:4:4, PHL Chroma Processor Plus, Picasa, přehrávač, SC-BT205, VIERA CAST, VIERA Link, YouTube

Panasonic - logo

Zvuk a obraz, který nemá konkurenci

I ve vlastním obývacím pokoji se nyní můžete cítit jako v kinosále. Systém Blu-ray domácího kina SC-BT205 od Panasonicu totiž dokáže reprodukovat Blu-ray filmy s tak vysokou kvalitou obrazu a zvuku, že ve vás vyvolá pocity, které jste dosud zažívali pouze v kině. Po připojení modelu SC-BT205 k internetu si prostřednictvím funkce VIERA CAST můžete na svém televizoru prohlížet například videoklipy na serveru YouTube nebo sdílet fotografie na webu Picasa.

VIERA CAST poprvé přináší snadno dostupnou zábavu z internetu přímo do vašeho televizoru. V pohodlí, na které jste před svou obrazovkou zvyklí, můžete sledovat úplný archiv televize Nova, sdílet s přáteli fotografie v internetových albech Picasa, anebo si vychutnávat sportovní klipy stanice Eurosport.

Oblíbený server YouTube tak definitivně opouští displej vašeho notebooku a stěhuje se do pohodlí obrazovky televizoru a do reproduktorů domácího kina. Po stisknutí tlačítka VIERA CAST se na obrazovce objeví šest oken, z nichž budete moci zvolit pomocí šipek a tlačítka „OK“ požadovaný cíl.

Grafický procesor PHL Chroma Processor Plus, se kterým se dosahuje zdokonalení obrazu, a mimořádně přesná technologie zpracování Panasonic High Precision 4:4:4 nyní posouvají přehrávání Blu-ray disků na úroveň originální kvality kina.

Blu-ray domácí kino Panasonic SC-BT205

Tajemstvím skvělého zvuku jsou kónické reproduktory s bambusovou membránou umístěné v předních a středových reproduktorových kuželech. Reprodukce zvuku je díky nim jasná, a to v širokém rozsahu frekvencí od masivního burácení až po řinčení kovu.

Systém Blu-ray domácího kina obsahuje HD audiodekodéry kompatibilní se všemi nejnovějšími formáty prostorového zvuku, které využívá standard Blu-ray Disc™. Funkce digitálního zpracování audiosignálů 96 kHz Surround Re-master zdokonaluje kvalitu zvuku CD disků a jiných zdrojů a dokonce zvyšuje kvalitu multikanálových audiodat uložených na Blu-ray a DVD discích. Zvětšuje množství zvukové informace, aby se vytvořil realističtější zvuk.

V případě, že se analogový videokonektor nepoužívá, elektrický proud neteče přes analogový videoobvod. Tímto se předejde působení rušivých efektů na audiosignál a výsledkem je čistší zvuk.

Funkce BD-Live podporuje stahování bonusového obsahu Blu-ray disků, kterými jsou obrázky a titulky, a umožňuje též účastnit se kvízů a interaktivních her pro více hráčů, které patří k bonusovému obsahu filmů uložených na Blu-ray discích. Samozřejmostí je také podpora funkce BonusView (PiP, obraz v obraze).

Blu-ray domácí kino Panasonic SC-BT205

Prostřednictvím slotu pro paměťové SD karty se dají jednoduše prohlížet videozáznamy nasnímané prostřednictvím HD/SD videokamery ve formátu AVCHD resp. MPEG-2 a fotografie ve formátu JPEG vytvořené digitálním fotoaparátem. Funkce „Prezentace s hudbou“ navíc umožňuje prohlížení fotografií zaznamenaných na paměťové SD kartě formou prezentace doplněné v pozadí oblíbenou hudbou z CD disku anebo přehrávače iPod a třemi různými efekty přechodu na další snímek.

S modelem SC-BT205 si však můžete dopřát i potěšení z hudby, videoklipů a fotosnímků z přehrávače iPod. Obsah přehrávače iPod se jednoduše zobrazí na obrazovce a dálkovým ovladačem systému domácího kina nebo televizoru VIERA si z něho můžete vybrat a přehrávat jednotlivé soubory.

Model SC-BT205 je také vybavený funkcí VIERA Link, takže na přehrávání filmů a ovládání přehrávače iPod stačí jen dálkový ovladač televizoru VIERA. Navigační menu grafického uživatelského rozhraní se zobrazí, když se systém domácího kina připojí k televiznímu přijímači VIERA prostřednictvím HDMI kabelu a zařízení se zapne. Každý uživatel si může lehko nastavit systém podle zobrazených instrukcí tak, aby získal maximální požitek z filmu s co nejlepší reprodukcí zvuku.

Plánovaný začátek prodeje: květen 2009
Předpokládaná doporučená MOC bude okolo 22000 Kč

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Blu-ray kino Panasonic SC-BT205 s funkcí VIERA CAST

Vložil Anonym (bez ověření), 2. Květen 2009 - 22:39

Obrázek uživatele Anonym

je zde i usb?

Re: Blu-ray kino Panasonic SC-BT205 s funkcí VIERA CAST

Vložil speedy1 (bez ověření), 11. Prosinec 2009 - 9:16

Obrázek uživatele speedy1

budete dělat recenzi na tohle kino?diky

Re: Blu-ray kino Panasonic SC-BT205 s funkcí VIERA CAST

Vložil d.f.h, 11. Prosinec 2009 - 12:50

Obrázek uživatele d.f.h

Po pravdě řečeno nejspíš bohužel ne…

Re: Blu-ray kino Panasonic SC-BT205 s funkcí VIERA CAST

Vložil kocur (bez ověření), 27. Květen 2010 - 13:12

Obrázek uživatele kocur

to je skoda taky bych chtel recenzi