Blu-ray filmy ve světě - 28. týden 2008

vydáno 8. 7. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 3 komentáře

Tagy: Batman, Batman Begins, Batman začíná, Batman: Gotham Knight, Blu-ray, Chicago / Earth, Wind & Fire: Live at the Greek Theatre, film, koncert, Opravdový život, Roy Orbison: Black & White Night, Ruiny, The Moody Blues: Lovely to See You - Live

Batman na Blu-ray, už zase? Ano. Minule si mohli milovníci natopýřího muže vychutnat původní verzi z roku 1966, tentokrát je na řadě velkolepý návrat z roku 2005 – Batman začíná. Ale to rozhodně není všechno.

TIP: Chcete dopředu vědět, jaké filmy se chystají ve vysokém rozlišení? Sledujte každý čtvrtek další pokračování seriálu Blu-ray filmy na obzoru!

Ve 28. týdnu roku 2008 (konkrétně k datu 8. července) si pro nás filmová studia připravila následující nové tituly:

Důležitá poznámka na závěr: při nákupu v regionu A nebude mít žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. Existuje nicméně určitá šance, že se konkrétní film časem objeví v evropské (region B) distribuci včetně českých titulků nebo dabingu. Pokud bude mít někdo ze čtenářů doplňující informace ohledně jazykové výbavy, budu velmi rád, když si je nenechá pro sebe.

Informace o vydávaných titulech platí pro region A, tedy pro Ameriku. Evropa patří do regionu B, filmy se zde tedy mohou objevit nejen s jinou jazykovou výbavou, ale hlavně s úplně jinými daty vydání. Všechny tyto informace lze sledovat v databázi Blu-ray filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy ve světě »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Blu-ray filmy ve světě - 28. týden 2008

Vložil Anonym (bez ověření), 9. Červenec 2008 - 12:22

Obrázek uživatele Anonym

S teto nabidky bych si vybrala jedině Opravdový život

Re: Blu-ray filmy ve světě - 28. týden 2008

Vložil d.f.h, 9. Červenec 2008 - 13:09

Obrázek uživatele d.f.h

Opravdový život není vůbec špatný, ale řekněme, že rozhodně nezaujme všechny. A také to asi není film, kvůli kterému by si člověk pořizoval Blu-ray přehrávač – z tábora spokojených DVD diváků nikoho nepřitáhne. Uznávám, že je to škoda.

Ale jestli mohu doporučit, tak animovaný Batman: Gotham Knight určitě stojí za shlédnutí už jen proto, že se jedná o „bonusový“ obsah mezi filmy Batman Begins a pokračováním Dark Knight. Nejsem žádný extra fanda těchhle nových netopýřích chlápků (přece jen – Burton je Burton), ale tyhle kreslené kraťasy jsou opravdu dobré.

Možná si vzpomenete na Animatrix, to je podobný případ.

Re: Blu-ray filmy ve světě - 28. týden 2008

Vložil Nemi (bez ověření), 9. Červenec 2008 - 16:57

Obrázek uživatele Nemi

Gotham knight opravdu stoji za to. Navic… proc se nepochlubit… jsem k nemu udelal titulky, takze ho i znam skrz/naskrz. Velmi prijemny film :)