Blu-ray filmy ve světě - 23. týden 2008

vydáno 3. 6. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: Bitva o Británii, Blu-ray, Drsný Harry, film, Generál Patton, Ledově ostří, Monstrum, Oko, Pan včelka, Příliš vzdálený most, Sand Pebbles, Semi-Pro, Test, Tráva - 3. sezóna, Znamení

Monstrum (Cloverfield, 2008)

Tento týden vychází v zahraničí více než padesát Blu-ray titulů. Bitva o Británii, Drsný Harry, Lara Croft – Tomb Raider, Monstrum, Neúplatní, Až na krev, Znamení, Dreamgirls, Oko, Pan Včelka… Novinky i klasiky, vybere si určitě každý.

Většinu z nabídky prvního červnového týdne tvoří samozřejmě 32 Blu-ray filmů studia Paramount, které byly staženy loni v létě a na trh se vracejí teprve teď. Vesměs se jedná o kvalitní tituly, kterým zdatně sekunduje dvacítka filmů dalších studií. Díky této konstelaci se počet Blu-ray filmů přehoupnul přes šest stovek, nabídka teď čítá přesně 605 titulů.

TIP: Chcete vědět, jaká je situace na trhu s Blu-ray filmy nebo který titul se nejlépe prodává? Sledujte seriál Statistiky prodeje a každou sobotu budete o něco chytřejší!

Ve 23. týdnu roku 2008 (konkrétně k datu 3. června) si pro nás filmová studia připravila následující nové tituly:

Pan Včelka (Bee Movie, 2007) Až na krev (There Will Be Blood, 2007) Znamení (Signs, 2002) Ospalá díra (Sleepy Hollow, 1999)

Důležitá poznámka na závěr: při nákupu v regionu A nebude mít žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. Existuje nicméně určitá šance, že se konkrétní film časem objeví v evropské (region B) distribuci včetně českých titulků nebo dabingu. Pokud bude mít někdo ze čtenářů doplňující informace ohledně jazykové výbavy, budu velmi rád, když si je nenechá pro sebe.

Informace o vydávaných titulech platí pro region A, tedy pro Ameriku. Evropa patří do regionu B, filmy se zde tedy mohou objevit nejen s jinou jazykovou výbavou, ale hlavně s úplně jinými daty vydání. Všechny tyto informace lze sledovat v databázi Blu-ray filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy ve světě »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Blu-ray filmy ve světě - 23. týden 2008

Vložil Anonym (bez ověření), 11. Červen 2008 - 22:21

Obrázek uživatele Anonym

Chtěl bych se zeptat, jestli někdy u nás vyjde Blu-Ray Cloverfield

Re: Blu-ray filmy ve světě - 23. týden 2008

Vložil d.f.h, 12. Červen 2008 - 6:48

Obrázek uživatele d.f.h

No, to by mě tedy také zajímalo. V dosavadním plánu na letošní rok zatím není. Tituly studia Paramount by se u nás (snad) měly objevit někdy na podzim, jestli mezi nimi ale bude právě Cloverfield, to samozřejmě nelze odhadnout.