Blu-ray filmy ve světě - 22. týden 2008

vydáno 27. 5. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Dragon Ball Z: Dead Zone / The World's Strongest, film, Johann Strauss II: Die Fledermaus, Rambo, Rambo 2, Rambo III, Rambo: Do pekla a zpět, Strážci Dračí brány, Trilogie Rambo

Trilogie Rambo (Rambo Trilogy / Rambo 1-3 Box Set, 2008)

I tento týden vychází v zahraničí několik filmů, které mají něco společného. Minule si užili příznivci Nicolase Cage, tentokrát je na řadě Sylvester Stallone. Ano, na Blu-ray se konečně dostává kompletní trilogie Rambo + skvělý nový čtvrtý díl!

První díl celé ságy – tedy Rambo (First Blood, 1982) – sice ve vysokém rozlišení vyšel už víc než před rokem, na další díly jsme ale museli čekat až do dnešního dne. Teď si kromě jednotlivých disků můžeme vybrat i box s celou trilogií, který je na zahraničních e-shopech k mání za neodolatelnou cenu kolem $35 (asi 550 korun). Zatím poslední čtvrtý díl lze zakoupit pouze samostatně.

Kromě toho se tento týden dostaly do oběhu pouze dva tituly, které už před časem vyšly na nyní mrtvém formátu HD DVD (Johann Strauss II: Die Fledermaus a Strážci Dračí brány) a další dva díly anime Dragon Ball Z, které u nás nejspíš nikdo neocení. Příští týden by se naopak měla objevit neuvěřitelná záplava kvalitních titulů, samozřejmě především 32 Blu-ray filmů studia Paramount, které byly staženy loni v létě. Máme se na co těšit.

Rambo: Do pekla a zpět (Rambo / John Rambo, 2008)

Ve 22. týdnu roku 2008 (konkrétně k datu 27. května) si pro nás filmová studia připravila následující nové tituly:

Důležitá poznámka na závěr: při nákupu v regionu A nebude mít žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. Existuje nicméně určitá šance, že se konkrétní film časem objeví v evropské (region B) distribuci včetně českých titulků nebo dabingu. Pokud bude mít někdo ze čtenářů doplňující informace ohledně jazykové výbavy, budu velmi rád, když si je nenechá pro sebe.

Informace o vydávaných titulech platí pro region A, tedy pro Ameriku. Evropa patří do regionu B, filmy se zde tedy mohou objevit nejen s jinou jazykovou výbavou, ale hlavně s úplně jinými daty vydání. Všechny tyto informace lze sledovat v databázi Blu-ray filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy ve světě »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře